Отидете към основна версия

32 493 23

Програма „Вашият ДОМ”: новият„BENCHMARK” в строителството на еднофамилни къщи!

  • строителство-
  • къщи-
  • ytong

Как лесно, бързо и без излишни нерви да построите вашата мечтана енергоефективнакъща на цената на апартамент?

От миналата година КСЕЛА България, производителят на зидарските блокчета YTONG и топлоизолационните плочи Multipor, стартира програмата с „аll-inclusive” пакети за проектиране и строителство на съвременни еднофамилни къщи. Тя е синоним на качествено, бързо, икономично и енергоефективностроителство. Големите предимства започват от фиксираната цена за проектиране и строителство с включени в нея разнообразни услуги, от които клиентът може да избира. От изключителна важност е и гарантираният срок на строителство – не повече от 6 месеца от откриване на строителната площадка. Клиентът може да разчита на съдействие при административните процедури от партньори по програмата във всеки етап на строителството.

Програма „Вашият дом“ предлага изключително функционални и красиви архитектурни решения с РЗП между 78 и 250 кв.м. в стила на традиционната и модерната българска архитектура, създадени от архитекти с голям професионален опит. Поради голямия интерес, от началото на тази година в новаторската програма са включени още два проекта – едноетажната къща Астра и двуетажната Вега. Новите къщи са изключително компактни и в същото време невероятно функционални.

Програмата предизвиква голям интерес сред хората, на които им предстои покупка на жилище, защото предлага една реална алтернатива на достъпна цена, но с многото предимства на еднофамилната къща. От клиента се очаква само да сключи споразумение с КСЕЛА България и договор с архитекта на избрания проект, както и да подпише договор с включена в програмата строителна фирма. Голямо предимство е, че фирмите-партньори на КСЕЛА България са с висока репутация на българския пазар. При осъществяването на проектите се залага на качествено проектиране и строителни материали от водещи производители- Baumit, Bramac и Rollplast. Строителните фирми са доказани професионалисти с богат опит в изграждането на разнообразни обекти.

Важен фактор за всеки инвеститор е планирането на разходите – в програмата „Вашият  дом“ цената е предварително обявена и започва от 325 евро/кв.м. без ДДС, като по този начин няма да има неприятни изненади по време на строителството. Програмата съдейства и за осигуряване на изгодно финансиране за проекта. Правната документация е предварително изготвена и е осигурено воденето на строителните книжа. Качеството на изпълнение се гарантира допълнително посредством ефективен строителен надзор и реален авторски контрол. Всичко това спестява на частния инвеститор много главоболия и средства.

Резултатът е красива и функционална еднофамилна къща. Със стени, изградени от висококачествените топлоизолационни блокчета YTONGextrA+- това гарантира енергийна ефективност, по-висока от изискванията на българските норми и като следствие минимални разходи за отопление през зимата и за охлаждане през лятото. И всичко това с фиксиран срок на завършване, гарантирано качество и без негативни емоции.

Повече информация за програмата може да намерите на www.ytong.bg или на тел. 08888 77601

 

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини