Last news in Fakti

23 Април, 2015 09:07 32 473 23

Програма „Вашият ДОМ”: новият„BENCHMARK” в строителството на еднофамилни къщи!

  • строителство-
  • къщи-
  • ytong

Как лесно, бързо и без излишни нерви да построите вашата мечтана енергоефективнакъща на цената на апартамент?

От миналата година КСЕЛА България, производителят на зидарските блокчета YTONG и топлоизолационните плочи Multipor, стартира програмата с „аll-inclusive” пакети за проектиране и строителство на съвременни еднофамилни къщи. Тя е синоним на качествено, бързо, икономично и енергоефективностроителство. Големите предимства започват от фиксираната цена за проектиране и строителство с включени в нея разнообразни услуги, от които клиентът може да избира. От изключителна важност е и гарантираният срок на строителство – не повече от 6 месеца от откриване на строителната площадка. Клиентът може да разчита на съдействие при административните процедури от партньори по програмата във всеки етап на строителството.

Програма „Вашият дом“ предлага изключително функционални и красиви архитектурни решения с РЗП между 78 и 250 кв.м. в стила на традиционната и модерната българска архитектура, създадени от архитекти с голям професионален опит. Поради голямия интерес, от началото на тази година в новаторската програма са включени още два проекта – едноетажната къща Астра и двуетажната Вега. Новите къщи са изключително компактни и в същото време невероятно функционални.

Програмата предизвиква голям интерес сред хората, на които им предстои покупка на жилище, защото предлага една реална алтернатива на достъпна цена, но с многото предимства на еднофамилната къща. От клиента се очаква само да сключи споразумение с КСЕЛА България и договор с архитекта на избрания проект, както и да подпише договор с включена в програмата строителна фирма. Голямо предимство е, че фирмите-партньори на КСЕЛА България са с висока репутация на българския пазар. При осъществяването на проектите се залага на качествено проектиране и строителни материали от водещи производители- Baumit, Bramac и Rollplast. Строителните фирми са доказани професионалисти с богат опит в изграждането на разнообразни обекти.

Важен фактор за всеки инвеститор е планирането на разходите – в програмата „Вашият  дом“ цената е предварително обявена и започва от 325 евро/кв.м. без ДДС, като по този начин няма да има неприятни изненади по време на строителството. Програмата съдейства и за осигуряване на изгодно финансиране за проекта. Правната документация е предварително изготвена и е осигурено воденето на строителните книжа. Качеството на изпълнение се гарантира допълнително посредством ефективен строителен надзор и реален авторски контрол. Всичко това спестява на частния инвеститор много главоболия и средства.

Резултатът е красива и функционална еднофамилна къща. Със стени, изградени от висококачествените топлоизолационни блокчета YTONGextrA+- това гарантира енергийна ефективност, по-висока от изискванията на българските норми и като следствие минимални разходи за отопление през зимата и за охлаждане през лятото. И всичко това с фиксиран срок на завършване, гарантирано качество и без негативни емоции.

Повече информация за програмата може да намерите на www.ytong.bg или на тел. 08888 77601

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.
Платена публикация


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гост

    2 0 Отговор
    Не знам някой на Запад да строи с Итонг.
    А и цена от близо 400Е без земя, благоустройство и довършителни работи си е доста скъпо, при това пак казвам, з строителство с Итонг. Това и баба знае как се реди и колко лесно и бързо става с него.
    В квартала надстрояват магазините по 50кв.м. за месец от отливане на колони, зидане с итонг и покрив.

    Коментиран от #2, #18

  • 2 400 Евро ЛИ

    2 0 Отговор

    До коментар #1 от "гост":

    цената отива Доста около 700 евро !!
    ...........
    Къща "Астра" - 78 км за 49300 Евро
    това прави Почти 700 Евро /кв

    не Мерси , за 600 може да се купи къща с Двор
  • 3 аз

    3 0 Отговор
    Цената е доста висока за този тип строителство.Аман от тарикати.И какво значи съдействие по инстанциите-ще успокоявате клиента с хапчета,що ли.
  • 4 Дядо Поп

    3 0 Отговор
    При този ЗУТ и наредби,ако само замислиш да строиш
    еднофамилна къща,веднага тичай при психиатър.
    То е обикаляне по инстанции,то е висене по общини,
    то ръсене на пари,то са препратки,към трети фирми
    за доклади и пак ръсене на пари и нерви,все едно,че
    ще строиш блок,сумите са от 15 000лв нагоре в зависи-
    мост от общината.Това вдига много себестойността на
    строежа,без да смятаме загубените дни за висене по
    опашки и скъсани нерви,повярвайте.
    По добрия вариант е покупка на кочина с нотариален
    акт,ток и вода и ремонт без никакви документи и раз-
    правии с общинари,ВИК,ЧЕЗ и т.н.т.,винаги излиза
    в пъти по евтино,независимо ,колко ще дадеш за
    курника.

    Коментиран от #6, #12

  • 5 ЯН6Д

    0 2 Отговор
    Дотук съм построил 50 м2 за 15 000 лева, като само покрива и дограмата са ми 4000 лева и ги слагаха майстори, само тухли и железобетон, т.е. 150 евро м2, за 400 евро да сложа този боклук ЪпсурТ :)) Итонга е за малки кочинки за животинки мерси

    Коментиран от #7

  • 6 Сикишлийски

    2 0 Отговор

    До коментар #4 от "Дядо Поп":

    абсолютно прав !!!
    ................
    даже се съмнявам ,че 15 000 ще стигнат само за книжата !
    а подкупите ??
    статията е за мечтатели от сорта "Красиво ,качествено и Евтино"

    а Евтиното и Хубавото са продават на различни места !

    който не е строил и се качи на тази "Шейна" ...ще събере горчив опит

    всеки си плаща за тарикатлъка
  • 7 аноним

    0 0 Отговор

    До коментар #5 от "ЯН6Д":

    става въпрос за Качество , не за "ръчен труд"..при поскъпващи стр. материали и труд..може да си построил , но в Кризата , през 2010 - 2011
    сега всичко е Двойно по-скъпо..освен калпави материали и калпави строители
    ..........
    явно някой ти плаща да сееш лъжи

    Коментиран от #11

  • 8 истината е там

    0 0 Отговор
    човека си го каза сам е построил...и е спорно майсторите дали са по-добри от човек който строи за себе си...Да речем , че цените са все пак двойни и е 300 евро на квадрат...Това съпоставено с цените от статията за итонг е пак без думи...Като итонгаджиите свалят двойно цените от160 евро С ДДС до макс 350 /спрямо 700 сега/ може и някой да се замисли...И разбира се те се оправят с разрешителните...

    Коментиран от #9

  • 9 истината НЕ е там

    0 0 Отговор

    До коментар #8 от "истината е там":

    истината не е там ...може такава цена ,но не за Итонг
    и не за къща без двор .
    за 700 - 750 евро може да се купи истинска къща , в Бояна и Драгалевци , с два декара двор !
    иначе то си пише най-отдолу - "Платена Публикация"
  • 10 аз пък им се кефя

    0 0 Отговор
    амии, не само на запад, но и на север, и на юг :-). Строи се навсякъде,и в Германия, и във Франция,и в Русия,и Швеция... Аз живея в нова къща от итонг и нямам никакви уплаквания. Даже съм супер доволна от сметките си за ток - за февр. бяха 110 лв. Но разбира се, всеки сам си избира живота!
  • 11 селянин

    0 0 Отговор

    До коментар #7 от "аноним":

    Цимента е по евтин сега... та приказвай на някой друг дето не е строил нищо през живота си и не знае как се държи лопата.
    Цените иначе изглеждат добре, но не какзват за каква степен на завършеност. Защото ако е цена на груб строеж то... мерси, да си строят за себе си...

    Коментиран от #13

  • 12 селянин

    0 0 Отговор

    До коментар #4 от "Дядо Поп":

    Само колко си прав! Най гадното от цялата част е висенето и обикалянето по разни институции и през това време не работиш че да искарваш пари да платиш всичко това. И най идиотското е че без да дадеш подкуп на всеки поверигата нищо не става. Това че в закона имало не знам си какви регламентирани срокове нищо не значат за общината, може да си чакаш вечно ако не кихнеш... И ако все пак се пребориш и успееш да постоиш нещо то е гарантирано че живота ти се е скъсил 10 години поне от нерви!
  • 13 до селянин

    0 0 Отговор

    До коментар #11 от "селянин":

    как не казват, пише си:проекта, строителството,покрив, доглама,врати,мазилки,шпакловки,ел.инсталация,ВиК, въвеждане в експлоатация и движение на документи...
  • 14 до селянин

    0 0 Отговор
    точно това е за мен "съдействие по инстанции" - аз да не се разправям с идиоти дето ми искат подкуп, а някои друг да се реди по опашките и да ги гони за срокове.
  • 15 Номер 5

    0 0 Отговор
    Аз подкупи на давам - принцип. Писал съм го като лятна кухня, по лесно е иначе разрешително имам, само баняте ми е незаконна в момента, ама си траем 10 години и узаконявам капиш, вече са минали 5 :)) т.е. очакванията ми са до 20 К лева да съм напулно готов, мога да покажа в някой форум ;)) С итонг запълвам само дупки , за това е идеален ;))
  • 16 Николай Батаклиев

    0 0 Отговор
    Ксела нямат продажби за скапаните си Ютонги и мислят всякакви простотии. Техните тухли никой нормален не използва! Много жалък опит да излъжат някой заблуден клиент. По-добре е мераклиите за къщи да си направят от кал и слама отколкото от радиоактивният Ютонг. Искат да хванат с договори някой клиент и да си го клатят колкото могат. Идеята е провал, път без изход.

    Коментиран от #17

  • 17 Стефанов

    0 0 Отговор

    До коментар #16 от "Николай Батаклиев":

    Съгласен съм с Николай Батаклиев...
    който иска къща - здрава , прилична ....строи си сам,ако има време ,
    нерви и пари или купува готова , освежаване и си живее живота

    Итонг според мен са евтини като себестойност н оскъпи като продажн ацена! А и рекламираните къщи изобщо не са евтини, без двор , на шпакловка...който не е строил - да знае:

    довършителните работи са мин 150 % върху грубия строеж , там работят майстори..с надница МИН 150 лв / човек
    ..........
    всеки сам си избира

    Коментиран от #21

  • 18 да не ми разправят

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "гост":

    Нормално е с Итонг и отливане на бетон да стане бързо. Проблемът е само високата цена на един строеж - с изваждането на разрешителни, планове, скици, с ползването на майстори, с времето, необходимо за документите и т.н.

    Иначе хората са прави - купуваш курник, буташ, градиш наново според първоначалния план и никой не може да ти каже нищо, а излиза по-бързо и по-евтино!
  • 19 БисерКиров

    0 0 Отговор
    Мани го този итонг ,по добро от тухлата нема !
  • 20 ТУНКА

    0 0 Отговор
    Аз живея вав франция от 2009 и строителство с итонг не сам виждал
  • 21 селянин

    0 0 Отговор

    До коментар #17 от "Стефанов":

    Едно време хората почваха да правят къща и правеха набързо до толкова колкото могът поне да става за обитаване. После си я довършваха с колкото им стигат силите без да бързат. Масово хората навместо да се нагрухтят тогава със хубав кредит за 20 години си довършваха къщите по 20 години. Доста и недовършени си останаха по различни причини. Но най важното е че никой от тях не е бил банков роб и никой и копче не можеше да им каже. Даже едно време и закона си беше доста либерален с узаконяването. И въпреки масово ни втълпяват колко зле било онова строителство без планове дори, тези същите сгради издържаха изпита на времето, някои и изпита на земетесението и още си седят по над 50 години. Докато сега тия новите кооперациики дето ги строят като гледам какви клечки носят сградата масово и какъв менте бетон слагат започвам да се съмнявам в какъв вид ще са след 50 години.
    Но като цяло, когато нещо си го правиш за себе си, първо е добре да се образова човек как се бърка бетон и прави арамтирна заготовка и да си контролира са целия процес стъпка по стъпка независимо кой го строи и колко е велика някоя строителна фирма. Това е жалката истина - всеки гледа да те изклати някак!
  • 22 малко назнайващ

    0 0 Отговор
    уф, що за глупости, бе Батаклиев, радиоактивен бил...работя в лаоратория за изпитване на материали, ти по.добре не се замисляй колко радиоактивни изотопи има в глината дето се правят тухлите.Че а си прочел някое изследване си си загубил съня
  • 23 Кемаф

    0 0 Отговор
    Батаклиев да не си служил в Лом