Отидете към основна версия

4 833 6

Дилър рекламира стоката си с видео

  • дилър-
  • реклама-
  • видео

До брутално, нагло видео ,показващо известен дилър от Петрич, който продава кокаин се добра Struma.com. Видеото бе повод за арест на известния в Петрич Юли Кавалджиев, с прякор Кафало.

Кафало изпратил видeото от личния си телефон на наркозависими и по-малки наркодилъри ,които купували от него и така набирал клиенти. На записа Кафало популяризира бизнеса си с дрога, рекламирайки цената, на която върви грама, продаден от него-45 Евро.

Вижда се електронна везна и кокаин ,който чака купувачи . Дни след като пусна записа на познати купувачи и дилъри, полицията в Петрич ,за която Кафало е обект на оперативна разработка отдавна, го залови в момент на сделка. Продал 20 грама кокаин на двама наркозависими.

При обиск в дома му ченгетата откриха и кокаина, който показва на видеото канабис и около 14 000 Евро. Иззета бе и електронна везна.

Кафало бе задържан, в последствие освободен под парична гаранция и в момента чака прокуратурата и съда за решение. Според запознати "апокрифната" онлайн продажба на дрога набира популярност Разработва се затворена мрежа ,в която Кафало показа как се прави наркобизнес.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини