Отидете към основна версия

11 644 10

5 признака, че той е добър любовник

  • секс-
  • любовник-
  • оргазъм
Снимка: Shutterstock

За да имате здрава и щастлива връзка, е важно да се чувствате добре емоционално с партньора си, но също така да правите вълнуващ и страстен секс. Ето по какво си личи, че един мъж е невероятен любовник и ще ви даде всичко, за което тялото ви жадува:

1. Проявява интерес към вашето ежедневие

Ако мъжът ви задава много въпроси за вас - как е минал денят ви, за какво ви се тревожите и т.н., най-вероятно той ще се интересува и от това какво най-много ви харесва в леглото.

2. Умее да ви докосва в ежедневни ситуации

Ако мъжът може да докосва ръката ви по чувствен начин, докато сте някъде навън, почти сигурно е, че ще действа умело в леглото и ще знае как да ви достави удоволствие.

3. Той е амбициозен и уверен

Ако един мъж има самочувствие и амбиции в живота, това със сигурност значи, че знае как да задоволи сексуалните ви желания. А ако е мързелив и му липсва амбиция, най-вероятно е същият в секса.

4. Гледа ви дълго и директно в очите

Ако мъжът не ви гледа директно в очите и избягва погледа ви, най-вероятно е притеснителен и в спалнята. Но ако имате невероятен зрителен контакт, бъдете готова за вълнуващо секс преживяване.

5. Не е прибързан в нищо

Ако той е от мъжете, които още на първата среща се опита да ви вкара в леглото, можете да сте сигурна, че сексът няма да е особено продължителен и оргазмът ви може да остане мираж.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини