Last news in Fakti

12 Май, 2017 00:30 11 625 10

5 признака, че той е добър любовник

  • секс-
  • любовник-
  • оргазъм
5 признака, че той е добър любовник - 1
Снимка: Shutterstock

За да имате здрава и щастлива връзка, е важно да се чувствате добре емоционално с партньора си, но също така да правите вълнуващ и страстен секс. Ето по какво си личи, че един мъж е невероятен любовник и ще ви даде всичко, за което тялото ви жадува:

1. Проявява интерес към вашето ежедневие

Ако мъжът ви задава много въпроси за вас - как е минал денят ви, за какво ви се тревожите и т.н., най-вероятно той ще се интересува и от това какво най-много ви харесва в леглото.

2. Умее да ви докосва в ежедневни ситуации

Ако мъжът може да докосва ръката ви по чувствен начин, докато сте някъде навън, почти сигурно е, че ще действа умело в леглото и ще знае как да ви достави удоволствие.

3. Той е амбициозен и уверен

Ако един мъж има самочувствие и амбиции в живота, това със сигурност значи, че знае как да задоволи сексуалните ви желания. А ако е мързелив и му липсва амбиция, най-вероятно е същият в секса.

4. Гледа ви дълго и директно в очите

Ако мъжът не ви гледа директно в очите и избягва погледа ви, най-вероятно е притеснителен и в спалнята. Но ако имате невероятен зрителен контакт, бъдете готова за вълнуващо секс преживяване.

5. Не е прибързан в нищо

Ако той е от мъжете, които още на първата среща се опита да ви вкара в леглото, можете да сте сигурна, че сексът няма да е особено продължителен и оргазмът ви може да остане мираж.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гост

    18 1 Отговор
    Вени само аз не съм ти отговарял като повечето пишещи тук....ТОВА СА ПЪЛНИ ГЛУПОСТИ.АЗ ОТ ТЕЗИ 5 КРИТЕРИЯ ОТГОВАРЯМ САМО НА ЕДИН.МНОГО НЕСКРОМНО ОТ МОЯ СТРАНА,НО НЕ СИ СПОМНЯМ ПОСЛЕДНИТЕ 10 ЖЕНИ В ЖИВОТА МИ ДА НЕ СА МИ ПРАВИЛИ НЕВЕРОЯТНИ КОМПЛИМЕНТИ И ТО ИСКРЕНИ.

    Коментиран от #3

  • 2 Бай Този

    14 0 Отговор
    Ах Вениий много знайш.
  • 3 гост

    5 5 Отговор

    До коментар #1 от "Гост":

    аз пък отговарям на всички и дори жени, с които отдавна нямам отношения, още ми носят мед. Така, че всичко е субективно и няма гаранция.
  • 4 Morgoth

    31 3 Отговор
    Една от най-големите грешки на жените е, че налитат все на "амбициозен и уверен" - така нареченият Алфа е винаги най-желан. След това започват да реват или че ги бие или че им изневерява или и двете заедно. А като минат през няколко подобни индивида запявят "Всички мъже са еднакви".
  • 5 ВНШ

    24 3 Отговор
    трябва само голям и твърд тур
  • 6 Митю

    8 1 Отговор
    Виж ти...Моят пък е малък,но мек
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Хаджи Папурко

    10 1 Отговор
    До № 5.
    Това е най-вярното.
    За да си добър любовник трябва да я нанижеш като панаирджийска мекица на шиш, другото са оправдания.
  • 9 Vasik Atanasova

    4 0 Отговор
    нищо вярно не прочетох тука
    да не се окаже после
    АХ ЛЪЖЛО ЛЪЖЛО А
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.