Отидете към основна версия

23 902 30

Колко много са прекалено много секс партньори

  • колко-
  • много-
  • прекалено-
  • секс-
  • партньоти-
  • бройка

10 е приемливата бройка и за двата пола

Снимка: Shutterstock

Всеки поне веднъж се е питал колко много е твърде много, когато става дума за бройката на сексуалните партньори. Учените вече имат отговор и на този въпрос.

И съвсем не е вярно, че мъжете са по-облагодетелствани от жените. Всъщност, оказва се, че са наравно. Както за представителите на силния пол, така и за нежните им половинки, перфектната бройка е 10.

Проучванията на специалистите сочат, че ако сте правили секс с по-малко представители на противоположния пол, минавате в графата „неопитни“ или направо – смотани, пише beu.bg. Ако вашето число е по-голямо обаче, вече се броите за прекалено похотливи. В тези случаи нищо чудно новият ви партньор да остане потресен и да ви сметне за неподходяща партия.

Според нова анкета, в която са участвали 1000 души, 50% от жените смятат за нормално половинката им да е правила секс с 10 партньорки. 46% от мъжете са на същото мнение.

Все пак около 10 % и от двата пола са отбелязали, че до 30 сексуални партньора може да мине за приемливо. По-голяма от тази цифра не би притеснила едва 3% от всички участници в анкетата.

Интересното е и, че жените са по-любопитните относно сексуалното минало на партньорите си. 35% от тях настояват да знаят абсолютно всичко, докато цели 65% от господата не се интересуват от бившите похотливи похождения на половинките си.

За сметка на това обаче, те си умират да се хвалят със своята собствена бройка. Особено, ако е по-солидна.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини