Last news in Fakti

20 Май, 2018 00:30 23 890 30

Колко много са прекалено много секс партньори

  • колко-
  • много-
  • прекалено-
  • секс-
  • партньоти-
  • бройка

10 е приемливата бройка и за двата пола

Колко много са прекалено много секс партньори - 1
Снимка: Shutterstock

Всеки поне веднъж се е питал колко много е твърде много, когато става дума за бройката на сексуалните партньори. Учените вече имат отговор и на този въпрос.

И съвсем не е вярно, че мъжете са по-облагодетелствани от жените. Всъщност, оказва се, че са наравно. Както за представителите на силния пол, така и за нежните им половинки, перфектната бройка е 10.

Проучванията на специалистите сочат, че ако сте правили секс с по-малко представители на противоположния пол, минавате в графата „неопитни“ или направо – смотани, пише beu.bg. Ако вашето число е по-голямо обаче, вече се броите за прекалено похотливи. В тези случаи нищо чудно новият ви партньор да остане потресен и да ви сметне за неподходяща партия.

Според нова анкета, в която са участвали 1000 души, 50% от жените смятат за нормално половинката им да е правила секс с 10 партньорки. 46% от мъжете са на същото мнение.

Все пак около 10 % и от двата пола са отбелязали, че до 30 сексуални партньора може да мине за приемливо. По-голяма от тази цифра не би притеснила едва 3% от всички участници в анкетата.

Интересното е и, че жените са по-любопитните относно сексуалното минало на партньорите си. 35% от тях настояват да знаят абсолютно всичко, докато цели 65% от господата не се интересуват от бившите похотливи похождения на половинките си.

За сметка на това обаче, те си умират да се хвалят със своята собствена бройка. Особено, ако е по-солидна.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Хъво

    41 0 Отговор
    Вени ти от кои си

    Коментиран от #3

  • 2 iQ5

    49 1 Отговор
    Жените винаги махат една (0) а мъжете винаги прибавят една (0) на бройките. И ако някой е почнал да го прави от 15-16 годишен и се е бракувал на 30-35 г.по една връзка на година да е имал на 35г.са 20 човека ! А ако е имал по 2 връзки на година са 40 ! Пи....е брояч няма!
  • 3 бау

    46 1 Отговор

    До коментар #1 от "Хъво":

    Вени е от скромните
    Тя не знае ко туй нещо х*й ?!?!?!
  • 4 епизод 1 - моногамната

    48 3 Отговор
    Аз съм моногамна. Серийно моногамна. Не съм само с един мъж през цялото време, но когато съм с един мъж, не си мисля за друг и не желая друг.

    Нямам голяма бройка мъже. Четирима само. Не гоня бройката, винаги съм гледала чувствата. Ако не обичам мъжа и той не е единствения, който желая в момента, въобще не стигам до интимност с него. Не съм като онези кучки дето само се чудят кого да излашкат. Винаги съм им се чудела. Аз просто се отдавам само на един изцяло и всичко останало е без значение.
    Например тази сутрин в осем ми се обади първата ми голяма любов. "Ела да те прослушам в офиса ми". Отидох, естествено, той ми е първата голяма любов. Така страстно се любихме. Не си и помислих за друг мъж. Нали вече ви казах, моногамна съм. Имахме такава луда история. Невероятни спомени. Винаги е бил до мен, когато съм имала нужда. Както сега. Толкова го желаех. Подпря ме на парното с гръб и ми доказа колко много означаваме един за друг. Върха си беше, какво да ви разправям.
    Прибрах се взех си душ, и тъкмо да седна на компютъра да початя, получавам смс: "Долу в барчето под вас съм". Втората ми голяма любов. Не слязох в барчето, ами му пуснах смс: "Ами качвай се де". Толкова рядко го виждах, не живее в града ни вече идва от време на време. Нахлу като невиждал жена. Направихме го прави до стената. Беше невиждан с*кс. Моногамен. Изгоних го бързо обаче. Съпругът ми си идваше понякога да обядва, а наближаваше 12.00 часа.
    Поизмих се и тъкмо влязо в ритъма на ежедневието

    Коментиран от #11

  • 5 Бесен Язовец

    47 0 Отговор
    Аз все попадам на някакви ,,свестни" и винаги съм под номер 3 или ме лъжат или е някаква орисия !!??
  • 6 епизод 2 - моногамната

    34 4 Отговор
    ...... мъжа ми влезе. "Мила, толкова малко време оставаме сами". Аз тъкмо правех салатата. Много обичам мъжа си. Той е третата ми голяма любов. Имаме деца. Грижи се за мен. Когато съм с него не помислям за друг. Съвсем отгкровено ви го казвам. Рядко има като нас, хармонични двойки. Хвана ръката ми и ме завлече в спалнята ни, нашата свещена любовна обител. С него с*кса продължи повече от час. Обичахме да пробваме от всичко. Прекрасен любовник е. Ако искате вярвайте. Откакто съм омъжена за него, не съм се омъжвала за друг. Нали ви казах, моногамна съм.
    Изпратих го каталясала. За днес ми стигаше. Просто и да си моногамен никак не е лесно, не е за всеки, да знаете.
    И тъкмо да си легна да почивам, телефона звъни. Викам си няма да го вдигна. Но беше доста упорито. Вдигнах накрая. Последната ми голяма любов. Бях забравила, че онзи ден се бяхме уговорили да се видим днес. Бях луда по него. На такъв мъж никоя жена не би отказала. Просто сърцето ми преливаше от обич и страст към него. Веднага забравих всичко останало и хукнах към тях. Влязох рошава и запъхтяна. Започна ме в движение от антрето. Не ме съблече, само ми събу панталоните донякъде. Той харесваше така, недосъблечена жена. Казваше: "Все едно не си изцяло моя". А аз бях изцяло негова. Само негова. Поне докато бях тук с него. "Обичам те", повтарях и не лъжех. Обичах го. Нали ви казвам, аз съм моногамна. Серийно монагамна. Обичам само мъжа, с когото съм в момента и нямам нужда от друг.

    Коментиран от #12, #13

  • 7 Спец ебец

    42 1 Отговор
    Една жена почне ли да ви казва често че я боли главата зачи е почнала да трупа бройките!!

    Коментиран от #10

  • 8 Спи ми се

    14 1 Отговор
    Незнам кво да кажа ...а и не ми пука!

    Лека нош
  • 9 Koko

    35 0 Отговор
    Има едно златно правило: Колкото и партньори да е имало гаджето ти, ти винаги си и втория. Просто малко си позакъснял...
  • 10 948

    12 0 Отговор

    До коментар #7 от "Спец ебец":

    Е да ама през цялото време си е мислела само за тебе. Питай я и ще видиш че е така.
  • 11 Отегчен

    19 4 Отговор

    До коментар #4 от "епизод 1 - моногамната":

    Добър опит за разказ за бившия вестник "Чук -Чук" .
  • 12 Агент

    19 1 Отговор

    До коментар #6 от "епизод 2 - моногамната":

    Вени , не се прави на писателка на еротични романи !
  • 13 Другия

    16 1 Отговор

    До коментар #6 от "епизод 2 - моногамната":

    Талант😀
  • 14 цонйо

    15 0 Отговор
    е сега го закъсах,спрях на деветата
  • 15 гощо

    24 3 Отговор
    Нека да е неопитна,нека да е смотана. Който иска да си взима разпоретина с превъртян километраж.

    Коментиран от #16

  • 16 Гостъ

    17 0 Отговор

    До коментар #15 от "гощо":

    Не се надявай . Те тези решават да станат опитни таман когато примерно ти родят деца .
  • 17 Луда 🐞

    6 0 Отговор
    Сайт за луди романи!
  • 18 Лост

    8 0 Отговор
    ПРедполагам за Венелина и 100-тина са малко все за онуй нещо пише.
  • 19 путин

    6 0 Отговор
    около 50 е нормално, 10% от жените са надарени с обра мускулатура и при по малка бройка може и да не попаднеш на такива
  • 20 ЗАИ

    10 0 Отговор
    Винаги 3 ти , 1 няма как, 2ри се изтърка, затова 3ти
  • 21 Top Gun Maverick

    4 1 Отговор
    И какво сега, над 30 жени за мъж не е нормално тогава ли...
  • 22 Коко

    21 0 Отговор
    "...цели 65% от господата не се интересуват от бившите похотливи похождения на половинките си..."
    Щото се притесняват от отговора, особено с тая чалгария и дупари у нас, хахаха
  • 23 КОЛЧО СЛЕПЕЦА

    19 0 Отговор
    Жена се оплаква на сексолога, че е нимфоманка.
    - А колко мъже сте имала?
    - Четири-пет ...
    - Е, това е в границите на нормалното.
    - Да, кофти седмица беше!
  • 24 Баба Вуна

    4 0 Отговор
    По един за всяка дупка и по още един за резерва. Освен това и поне един да плаща сметките
  • 25 Енцо

    3 0 Отговор
    на 19г повечето стават за основен ремонт.. и нищо друго за в бъдеще.
  • 26 Да да

    2 0 Отговор
    Никога не съм разказвал на жена ми за бившите. Когато се ожених взеха да звънят, но бях толкова луд по съпругата ми, че ги отрязах и им изтрих номерата. Често съжалявам, че когато я срещнах няколко години по-рано реших да не се боря за нея, а само и казах, че когато разбере, че човека с когото е в момента, който се появи след запознанството ни не е за нея аз ще я чакам. Е не се пазех, но я чаках. А как познаваш онази лудата любов, тогава когато не си ти. Тогава нямаш принципи и угризения. Ти я искаш и това е. В крайна сметка тя ме потърси....чакала ме е.
  • 27 гост

    1 0 Отговор
    и аз съм моногамен! малко приказки ,но уникални! кънтят в ушите!
  • 28 боцмана

    4 0 Отговор
    Ако до петдесет не си станал стопутник , значи нещо не е наред . Мой съвет , искайте си . Пет , десет , двадесет ще ти откажят ,еди път ще те огрее ! Но,око не ровиш и не си искаш и толкова няма . Искай и ще получиш ! Ако пък отбележиш нова бройка и не се похвалиш , все едно не си направил нищо.
  • 29 Ива

    5 4 Отговор
    Аз и съпругът ми си загубихме девствеността взаимно. Преди да се запознаем не сме спали с други хора. Сега обаче често участваме в четворки с друга интимна двойка наши съседи. Това означава, че аз съм спала общо с двама. Може да ви се струват малко, но пък за сметка на това едва ли много дами биха могли да се похвалят, че са им правили двойно проникване.
  • 30 мамицантар

    4 1 Отговор
    Цаката не е да спиш с много хора от противоположния пол, а да намериш човек до себе си, с когото взаимно да научите сексуалните си интереси и желания, така че всеки път и двамата да достигате до оргазъм. Бас ловя, че ако просто го правиш за бройката, то рядко би докарвал някоя жена до върховото удоволствие, защото просто не знаеш какво й харесва.