Отидете към основна версия

3 352 7

Серина Уилямс се съблече за благородна кауза (ВИДЕО)

  • серина уилямс-
  • кауза-
  • кампания-
  • рак на гърдата-
  • видео

Тенисистката стана част от кампания срещу рака на гърдата

Серина Уилямс излезе от зоната си на комфорт, за да достави важно послание. Носителката на 23 титли от Големия шлем свали дрехите си и пропя за кампанията за превенция на рака на гърдата "I Touch Myself".

Американската тенисистка се появява без горнище в 9-секундно видео, в което пее най-запомнящия се рефрен от хита от 1991 г. на "Дивайнълс" "I Touch Myself".

"Обичам себе си, искам да ме обичаш", пее Серина в клипа.

"По случай Световния месец за борба с рака на гърдата записах версия на световния хит на "Дивайнълс" - "I Touch Myself", за да напомня на жените да се самонаблюдават по-често", написа Уилямс под видеото, с което изтъкна колко важна е профилактиката.

"Да, това ме изкара от моята зона на комфорт, но реших да го направя, защото това е проблем, който засяга всички жени, от всички цветове, по света", обясни Уилямс и изтъкна, че ранното откриване на рака може да спести живота на много жени.

Видеото е част от проекта "I Touch Myself", пише "Дарик". Той бе създаден в памет на Кристи Амфлет - австралийска певица и бивша вокалистка на на групата "Дивайнълс", която почина от рак на гърдата през 2014 г..



Световният месец за борба с рака на гърдата е глобална инициатива през октомври, имаща за цел да подобри осведомеността на жените за тежкото заболяване и ги насърчи да отидат на скрининг. По този повод в много страни, включително и в България, се провеждат безплатни прегледи.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини