Last news in Fakti

7 Октомври, 2018 10:42 3 348 7

Серина Уилямс се съблече за благородна кауза (ВИДЕО)

  • серина уилямс-
  • кауза-
  • кампания-
  • рак на гърдата-
  • видео

Тенисистката стана част от кампания срещу рака на гърдата

Серина Уилямс излезе от зоната си на комфорт, за да достави важно послание. Носителката на 23 титли от Големия шлем свали дрехите си и пропя за кампанията за превенция на рака на гърдата "I Touch Myself".

Американската тенисистка се появява без горнище в 9-секундно видео, в което пее най-запомнящия се рефрен от хита от 1991 г. на "Дивайнълс" "I Touch Myself".

"Обичам себе си, искам да ме обичаш", пее Серина в клипа.

"По случай Световния месец за борба с рака на гърдата записах версия на световния хит на "Дивайнълс" - "I Touch Myself", за да напомня на жените да се самонаблюдават по-често", написа Уилямс под видеото, с което изтъкна колко важна е профилактиката.

"Да, това ме изкара от моята зона на комфорт, но реших да го направя, защото това е проблем, който засяга всички жени, от всички цветове, по света", обясни Уилямс и изтъкна, че ранното откриване на рака може да спести живота на много жени.

Видеото е част от проекта "I Touch Myself", пише "Дарик". Той бе създаден в памет на Кристи Амфлет - австралийска певица и бивша вокалистка на на групата "Дивайнълс", която почина от рак на гърдата през 2014 г..



Световният месец за борба с рака на гърдата е глобална инициатива през октомври, имаща за цел да подобри осведомеността на жените за тежкото заболяване и ги насърчи да отидат на скрининг. По този повод в много страни, включително и в България, се провеждат безплатни прегледи.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Кумчо Вълчо

    10 7 Отговор
    Тая крава нито има гърди, нито може да пее,да ходи да се кара със съдиите .
  • 2 ИДИОТИ СТЕ

    17 4 Отговор
    Добре бе-не може ли да си прави "благородната кауза" без да се съблича...Каква е тази мода-разни разпоретини да се чепатат голи-уж за някаква кауза...Който прави добро-НЕ парадира с него и няма нужда от такъв PR
  • 3 гост

    15 3 Отговор
    Въх бегайте надалеч.
  • 4 Дрън дрън

    8 3 Отговор
    В Софийска та зоологическа градина може да видите серина и мишел в една клетка.
  • 5 ежко бежко

    5 4 Отговор
    Винаги са ми били интересни като тенисистки!Благородната кауза добре ,но и добре пее,като почти всеки чернокож!!!!
  • 6 Баш Майсторът

    2 1 Отговор
    Каквато и да е,Гришата ще е винаги номер едно в сърцето ѝ...
  • 7 плевен

    1 0 Отговор
    След изцепката на откритото на САЩ, трябва с нещо да си изчисти името си. Темата е благородна. Дано не остане само с песничка-еднодневка.