Отидете към основна версия

4 972 8

Хари свалял модел под носа на Меган

  • меган маркъл-
  • принц хари-
  • клюки-
  • флирт-
  • модел-
  • сара ан макли

Забежката на британския принц се случила в началото на връзката му с американската актриса

Снимки: EPA/БГНЕС

Британският принц Хари е имал кратък романс с модел, след като вече бил срещнал Меган Маркъл. Това твърди британският таблоид Mirror.

Херцогът на Съсекс и бившият модел на "Бърбери" Сара Ан Маклин се запознали на парти. След кратък разговор, двамата открили, че се разбират добре и си пасват в доста отношения и Хари взел телефонния номер на модела, твърди писателката Анджела Левин в последната си книга "Хари: Разговори с принца".

След тази първа среща принцът започнал да засипва Сара с текстови съобщения. Настойчивостта му склонила красавицата да излязат на среща, на която обаче, осъзнали, че макар да имат сходни интереси, двамата са различни в много отношения.

"Тя си пада по чистия начин на живот и почти не пие, и в това отношение бяха на съвсем различна вълна", пише в книгата си Левин, която разкрива много любопитнии пикантни подробности от живота на по-малкия син на принцеса Даяна.

След това рандеву Хари не проявявал желание да задълбочи отношенията между него и Сара Маркли и не изпитвал желание да се обвърже, пише авторката, която уточнява, че по онова време той и Меган Маркъл са на много ранен етап от своите отношения.

Не е ясно дали по време на мимолетния флирт на херцогът на Съсек неговата настояща съпруга Меган вече е била прекратила връзката си с предишния си приятел - знаменития готвач Кори Витиело.

Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 8 гласа.

Свързани новини