Last news in Fakti

14 Юни, 2019 12:56 4 953 8

Хари свалял модел под носа на Меган

  • меган маркъл-
  • принц хари-
  • клюки-
  • флирт-
  • модел-
  • сара ан макли

Забежката на британския принц се случила в началото на връзката му с американската актриса

Хари свалял модел под носа на Меган - 1
Снимки: EPA/БГНЕС

Британският принц Хари е имал кратък романс с модел, след като вече бил срещнал Меган Маркъл. Това твърди британският таблоид Mirror.

Херцогът на Съсекс и бившият модел на "Бърбери" Сара Ан Маклин се запознали на парти. След кратък разговор, двамата открили, че се разбират добре и си пасват в доста отношения и Хари взел телефонния номер на модела, твърди писателката Анджела Левин в последната си книга "Хари: Разговори с принца".

След тази първа среща принцът започнал да засипва Сара с текстови съобщения. Настойчивостта му склонила красавицата да излязат на среща, на която обаче, осъзнали, че макар да имат сходни интереси, двамата са различни в много отношения.

"Тя си пада по чистия начин на живот и почти не пие, и в това отношение бяха на съвсем различна вълна", пише в книгата си Левин, която разкрива много любопитнии пикантни подробности от живота на по-малкия син на принцеса Даяна.

След това рандеву Хари не проявявал желание да задълбочи отношенията между него и Сара Маркли и не изпитвал желание да се обвърже, пише авторката, която уточнява, че по онова време той и Меган Маркъл са на много ранен етап от своите отношения.

Не е ясно дали по време на мимолетния флирт на херцогът на Съсек неговата настояща съпруга Меган вече е била прекратила връзката си с предишния си приятел - знаменития готвач Кори Витиело.


Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 АУДИттрс420

    13 1 Отговор
    получавам еректилна дисфункиця от такива статии
  • 3 Циник

    20 2 Отговор
    Тоя смотаняк вместо да се възползва че е принц и да е* манекенки се ожени за една миризлива негърка.

    Коментиран от #4

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Лора

    4 1 Отговор
    И да срещне, аз зная че моя любимец е с качествени жени, като него...!
  • 6 Бритиш Хомусексуал

    7 1 Отговор

    До коментар #4 от "111":

    Точно във вашият свят се, Женят по Сметка и по Заповед!!!!! Хасане , Май пак си прекалил с Огнената вода която ви е уж " забранена"!!!
  • 7 ПонякогаСиМи

    9 3 Отговор
    Поняко си мисля, че сме колония и на Англия ... винаги трябва да знаем кой с кого се търкаля в двореца ! Военните ми германофили, политиците ми англофили, народа му русофил ... само аз съм българофил.
  • 8 Royal commentator

    1 0 Отговор
    Няма абсолютно никакви доказателства, че нещо такова се е случило. Мегън и Хари не са били приятели преди да започнат връзката си. Те се запознават на среща на сляпо (blind date) , която е организирана от тяхна обща приятелка. Мегън не е в друга връзка, когато те се срещат. Взаимоотношенията им са станали сериозни доста бързо така, че тази история с модела не се вписва никъде.