Отидете към основна версия

6 099 57

Руски психиатър: Сексапилът на жената идва отвътре, а не от външния ѝ вид

  • сексапил-
  • външен вид-
  • възраст

Тялото, което самата жена обича и счита за секси, е сексуално привлекателно

Снимка: Shutterstock

Прочетете какво каза руският психиатър Михаил Лабковски за женската сексуалност:

"Когато момичето е на 20 години, обича себе си, не се страхува от никого, избира кого обича, тя "върти" мъжете, както сметне за добре, пише trafficnews.bg. Въпросът е какво ще се случи с нея след 15 години?

Просто няма да можете да я разпознаете. Има един вид недоволство, тя не харесва себе си, започва да ходи в салони за красота и при пластични хирурзи, и всичко това по една причина: от патологичното желание да запази младостта си и отново да хареса себе си.

Характерно за жените над 35-годишна възраст е, че започват да слагат все повече грим, защото се срамуват от истинското си лице. Но неприятната изненада е, че всички начини да задържите младостта, не действат на всяка цена.

И ето защо:

Жената има този стереотип в главата си: „На 20 години всички ме обичаха. За да бъда обичана, трябва да изглеждам така, сякаш отново съм на 20 “. Не може да си спомни, че обичаше себе си, когато беше на 20 години. И веднага щом навърши 35 години, тя започва да губи увереност в себе си и външния си вид.

В света съществува хипертрофичен култ към младостта. От 20 до 40 години човек изобщо не мисли за своята младост. И когато навърши 45 години, мъжът с ужас осъзнава, че остарява. И за да се увери, че той все още е привлекателен, той започва да търси младо момиче. Разбира се, няма правило той да го намери, но големият му интерес към младите момичета ражда този култ: само млади хора могат да бъдат обичани.

Мъжете няма да видят външния ви вид, а чувството ви за себе си. И ако една жена е готова да се разхожда с чуждо лице, изглежда, че тя не е готова да обича себе си и нито една операция не може да промени това.

Какво е сексапил?

Сексуалното привличане не е набор от параметри, които трябва да бъдат изпълнени. Тялото, което самата жена обича и счита за секси, е сексуално привлекателно.

Сексапилът не се отнася за вашето тяло, тегло, възраст, колко бръчки имате и други подобни. Сексапилът идва отвътре. Човекът е създаден по такъв начин, че психиката му да работи по този начин. Веднага щом започнете да харесвате себе си, веднага намирате партньор и внимание.

Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 8 гласа.

Свързани новини