Отидете към основна версия

3 092 4

Скалата пусна разтапящо ВИДЕО за рождения ден на майка си

  • дуейн джонсън-
  • скалата-
  • рожден ден-
  • майка-
  • видео

Ата Джонсън или както я нарича синът ѝ Мама Рок, навърши 72 години преди дни

Снимка: Shutterstock

Дуейн Джонсън, познат като Скалата, постоянно доказва, че е един голям човек с голямо сърце. Миналата седмица мускулестият актьор и бивш кечист искрено разсмя мрежата със своя снимка като 11-годишен, а преди часове разтопи сърцата на милионите си фенове в Инстаграм с клипче, в което поднася тортата и пее за рождения ден на майка си.

Ата Джонсън или както я нарича синът ѝ Мама Рок, навърши 72 години преди дни, пише dir.bg. За този важен ден Дуейн и двете му дъщери Тиана и Джазмин са подготвили сладка изненада за Мама Рок - торта, сладкиши и най-важното - да бъдат заедно на празника.

"Беше страхотен уикенд, тъй като празнувахме рождения ден на мама.

Вървим по този непредсказуем път на живота и никога не знаем какво ни очаква зад ъгъла. Затова правим всичко възможно, за да се отнасяме към всеки един ден като към истинска благословия. И никой не олицетворява тази философия по-добре от моята майка...", гласи част от трогателното послание на Скалата към видеото, в което си личи, че са наистина щастливи да бъдат заедно в този ден.

Преди седмици Дуейн Джонсън и семейството му преминаха през предизвикателството Covid-19. В началото на септември Скалата сподели във видео, че той, съпругата му Лорън Хашиян и двете им дъщери са преборили коронавируса и вече са се възстановили успешно.

Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.

Свързани новини