Отидете към основна версия

13 430 126

Ревнив съпруг изхвърли от 13-ия етаж жена си, работила като секс треньор

  • ревнив-
  • съпруг-
  • секс треньор-
  • санкт петербург

Александра помагала на абонатите и клиентите си да подредят личния си живот

Снимкa: Shutterstock

В Санкт Петербург е задържан 24-годишен местен жител по подозрение за жестокото убийство на съпругата си. Това съобщиха от пресслужбата на отдел ICR за региона.

Инцидентът е станал на 21 септември вечерта. Според разследването мъжът "въз основа на лични враждебни отношения" намушкал няколко пъти жена си с нож в шията, а след това я изхвърлил от балкона на 13-ия етаж. Жената е починала от нараняванията си на място.

Образувано е наказателно дело. Според Ren-TV, причина за жестокото убийство е ревност. Покойната е работила като секс треньор и в същото време е автор на курсове „Терапия за тяло и интуиция“, както и „най-добрите секс техники“.

Александра помагала на абонатите и клиентите си да подредят личния си живот. Малко преди смъртта си жената казала, че е взела двете си деца от съпруга си и се е преместила в апартамент под наем. Тя не скрила причините за действията си. Според нея наскоро съпругът ѝ е станал агресивен, той бил ревнив и ядосан, че жената е печелила добре.

„Той извади нож от чантата си и каза, че иска да ме намушка завинаги. Първо той ще ме заколи, а след това и себе си“, написа Александра на 12 септември в блога си за конфликта със съпруга си.

Жената уточнява, че са женени от осем години, а при поредната кавга съпругът ѝ я обвинил, че не може да печели и да се развива, обвинявайки нея за всичко, съобщава ИА REGNUM, цитирани от GlasNews.bg.

Моментът на падането на жената от височина е заснет от улични камери за наблюдение. Записът се оказа на разположение на NEVSKY NEWS.

Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 14 гласа.

Свързани новини