Отидете към основна версия

3 949 16

Обвиняват порнозвезда в контрабанда на наркотици

  • порнозвезда-
  • наркотици-
  • джулия гранди-
  • русия

В Пулково са намерили половин грам марихуана у порно актрисата Джулия Гранди

Снимкa: Shutterstock

34-годишната Джулия (по паспорт Юлия Зорькина) е известна в порно индустрията и като актриса, и като режисьор и продуцент, тя е и собственик на студио за модели Jul Models в Европа и участва и в други подобни дейности.

През декември миналата година Джулия се връщала от Будапеща в Санкт Петербург и на митницата ѝ направили проверка, при която открили в нея стъклено бурканче с растителни вещества — експертизата показала, че това не е чай, както твърди Гранди, а марихуана. Самата порнодива не е дала официално изявление, но нейна близка приятелка във видео в Телеграм на всички въпроси отговаря лаконично: "Всичко е наред с Джулия".

По-късно историята с марихуаната в бурканчето, която порноактрисата Джулия Гранди внесла в Санкт Петербург, претърпя обрат. Нейната подопечната Кейт Куин обяснява във видео: „Куфарът е мой, тревата е моя, Гранди няма нищо общо.“

По думите на момичето, вината ѝ е единствено в нейната разсеяност. Тя си била забравила куфара, в който било бурканчето, закупено от сувенирен магазин в Прага. Куин помолила Гранди да ѝ го донесе в Санкт Петербург. И така станал проблемът. Феновете ѝ се надяват ситуацията сега да се разреши. Но законът е закон: разследват Гранди по обвинение за контрабанда на наркотици.

Поставете оценка:
Оценка 1 от 4 гласа.

Свързани новини