Отидете към основна версия

1 286 6

Меган Маркъл стартира подкаст, ето кой беше първият ѝ гост

  • меган маркъл-
  • подкаст-
  • клишета-
  • жени-
  • серина уилямс

Бившата американска актрисa разнищва клишетата за жените

Снимка: БГНЕС

Бившата американска актриса Меган Маркъл, съпруга на британския принц Хари, стартира вчера подкаст, в който ще разнищва клишетата за жените, а първият ѝ гост бе тенис звездата Серина Уилямс, предаде Франс прес.

Дванадесетте епизода на подкаста, наречен "Архетипи" - име, което напомня за сина ѝ Арчи, но и за организация, която тя стартира заедно със съпруга си - ще бъдат "интимни и откровени" разговори между херцогинята на Съсекс и нейните гости. Това се казва в представянето на предаването в мобилното приложение "Спотифай".

В началото на август Уилямс обяви, че ще се оттегли от корта след 25 години и 23 титли от Големия шлем. Тя заяви, че иска да се "съсредоточи върху това да бъде майка" и върху "целите си в духовен план".

Херцогът и херцогинята на Съсекс се отказаха от кралския си живот във Великобритания през 2020 г. и се преместиха в Калифорния, където сега живеят с двете си деца. След пристигането си в САЩ те създадоха няколко сътрудничества, включително изгодни партньорства с "Нетфликс" и "Спотифай". Принц Хари се очаква да публикува мемоарите си до края на годината.

Поставете оценка:
Оценка 1 от 4 гласа.

Свързани новини