Отидете към основна версия

3 983 5

Вижте първите кадри на сериала "Хари и Меган" (ВИДЕО)

  • принц хари и меган маркъл-
  • сериал-
  • расизъм-
  • кралско семейство-
  • разкрития

Сериалът е обявен за „невиждан досега поглед към една от най-обсъжданите двойки в историята"

Снимка: БГНЕС

Вече е налице първият официален трейлър за предстоящия документален сериал на Netflix за херцога и херцогинята на Съсекс.

По чиста случайност това се случи на втория ден от изключително важното посещение на Уилям и Кейт в Съединените щати.

С коментари от приятели и семейство, повечето от които никога преди не са говорили публично за това, на което са били свидетели, и историци, които обсъждат състоянието на Британската общност днес и отношенията на кралското семейство с пресата, сериалът прави повече от това да осветлява любовта на една двойка история, той рисува картината на техния свят.

Въпреки че херцогът и херцогинята на Съсекс бяха в Обединеното кралство за погребението на кралицата, те се върнаха в Калифорния, без Хари да се помири с баща си и брат си.

И докато крал Чарлз III използва речта си към нацията, за да пожелае на най-малкия си син и снаха си да бъдат добре в Америка, той всъщност даде да се разбере, че няма път обратно в кралското семейство за Хари и Меган.

Известната двойка се оттегли от кралския живот и се отказа от титлите си "кралско височество" през 2020 г. и подробно описа всички начини, по които са били изтласкани от кралското семейство преди и след това решение. По време на интервю с Опра Уинфри през 2021 г. двойката разкри, че Меган се е борила с проблеми с психичното здраве заради натиска на пресата и двамата са помолили "институцията" да "запише и отрече" фалшивите истории за нея.

По думите на Меган те са отказали да го направят. Меган и Хари се оплакаха също, че са били информирани, че синът им Арчи няма да получи титлата принц и няма да му бъде осигурена охрана. И най-забележителното за мнозина, двойката сподели, че докато Меган е била бременна, е имало разговор, в който е била изразена загриженост за това "колко тъмен" ще бъде цветът на кожата на Арчи (Меган и Хари никога не споделиха кой е казал това).В интервюто двамата отправиха обвиненията в расизъм и безчувственост към членове на кралското семейство.

За мнозина в британските медии Хари и Меган се превърнаха в кралски злодеи, обърнали гръб на задълженията си, но възползващи се от кралския си статут, за да печелят милиони от апетитни ангажименти, сред които е и предстоящ документален сериал за Netflix.

Поставете оценка:
Оценка 2 от 5 гласа.

Свързани новини