3 Декември, 2022 19:30 3 957 5

Вижте първите кадри на сериала "Хари и Меган" (ВИДЕО)

  • принц хари и меган маркъл-
  • сериал-
  • расизъм-
  • кралско семейство-
  • разкрития

Сериалът е обявен за „невиждан досега поглед към една от най-обсъжданите двойки в историята"

Вижте първите кадри на сериала "Хари и Меган" (ВИДЕО) - 1
Снимка: БГНЕС

Вече е налице първият официален трейлър за предстоящия документален сериал на Netflix за херцога и херцогинята на Съсекс.

По чиста случайност това се случи на втория ден от изключително важното посещение на Уилям и Кейт в Съединените щати.

Сериалът "Хари и Мегън" е режисиран от двукратно номинираната за "Оскар" и носителка на "Еми" режисьорка Лиз Гарбъс и се очаква да разпали отново напрежението между Хари и кралското семейство.

Премиерата на документалната поредица от шест части ще бъде по-късно този месец, когато Хари и Меган ще пътуват до Ню Йорк, за да получат награда за справяне с институционализирания расизъм в кралското семейство.

Хари и Меган говорят само за кратко, но думите им са многозначителни и предполагат, че сериалът ще се фокусира не само върху тяхната любовна история, но и върху това защо са напуснали кралското семейство.

В трейлъра двойката споделя лични снимки от съвместния си живот. Сред тях са и кадри, на които Меган люлее бебето си, Хари свири на китара, както и първия сватбен танц на семейството. Вижда се също Меган обляна в сълзи, а на друг кадър - херцогинята на Съсекс на погребението на Нейно Величество Кралицата.

Трейлърът е с продължителност 1 минута и 12 секунди и започва с въпрос от продуцента: "Защо искате да направите този документален филм?“.

Чува се гласът на Хари, който казва: "Никой не вижда какво се случва зад затворени врати" точно преди да се появи Меган, която държи главата си в ръце, докато говори по телефона. "Трябваше да направя всичко възможно, за да защитя семейството си“, добавя херцогът.

В края на видеото съпругата му казва: "Когато залогът е толкова висок, няма ли смисъл да се чуе нашата история от самите нас?“

Сериалът е обявен за „невиждан досега поглед към една от най-обсъжданите двойки в историята“, пише vesti.bg.

В епизодите поредицата ще покаже дните на тяхното ранно ухажване и предизвикателствата, които ги накараха да се почувстват принудени да се оттеглят от постоянните си роли в кралската институция.

С коментари от приятели и семейство, повечето от които никога преди не са говорили публично за това, на което са били свидетели, и историци, които обсъждат състоянието на Британската общност днес и отношенията на кралското семейство с пресата, сериалът прави повече от това да осветлява любовта на една двойка история, той рисува картината на техния свят.

Въпреки че херцогът и херцогинята на Съсекс бяха в Обединеното кралство за погребението на кралицата, те се върнаха в Калифорния, без Хари да се помири с баща си и брат си.

И докато крал Чарлз III използва речта си към нацията, за да пожелае на най-малкия си син и снаха си да бъдат добре в Америка, той всъщност даде да се разбере, че няма път обратно в кралското семейство за Хари и Меган.

Известната двойка се оттегли от кралския живот и се отказа от титлите си "кралско височество" през 2020 г. и подробно описа всички начини, по които са били изтласкани от кралското семейство преди и след това решение. По време на интервю с Опра Уинфри през 2021 г. двойката разкри, че Меган се е борила с проблеми с психичното здраве заради натиска на пресата и двамата са помолили "институцията" да "запише и отрече" фалшивите истории за нея.

По думите на Меган те са отказали да го направят. Меган и Хари се оплакаха също, че са били информирани, че синът им Арчи няма да получи титлата принц и няма да му бъде осигурена охрана. И най-забележителното за мнозина, двойката сподели, че докато Меган е била бременна, е имало разговор, в който е била изразена загриженост за това "колко тъмен" ще бъде цветът на кожата на Арчи (Меган и Хари никога не споделиха кой е казал това).В интервюто двамата отправиха обвиненията в расизъм и безчувственост към членове на кралското семейство.

За мнозина в британските медии Хари и Меган се превърнаха в кралски злодеи, обърнали гръб на задълженията си, но възползващи се от кралския си статут, за да печелят милиони от апетитни ангажименти, сред които е и предстоящ документален сериал за Netflix.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Помак

    12 1 Отговор
    ...прсти филми за прсти ора ...дето се търкалят по цял ден по кушетките...и мечтаят ли мечтаят...
  • 2 Ром Бакарди

    15 1 Отговор
    Пунежи таз-цър.ната, е ужким актриса, тя е набутала фитилити на тоз-рижавия, чи ако напраят некъв филм, ша спечелят паре. И той й са води по акъла-айде! Язък за туй момче, можеше да бара някуя тупалка, а то ко......фана са сас тоз б.е.т.е.р.ми.ш.
  • 3 Дрън дрън та пляс

    4 2 Отговор
    С кеф да и го плеснеш на челото
  • 4 Жълто джудже

    0 0 Отговор
    Бих бойкотирал живота на насекомите.
  • 5 Жалки са

    1 0 Отговор
    Отвратително нещо, това момче подведено от жена си и за пари оплюва собствената си родина и семейство.