Отидете към основна версия

12 689 107

Жената може да спре преждевременната еякулация

  • преждевременна еякулация-
  • секс

С едно простичко действие

Снимкa: Shutterstock

Известният британски семеен лекар Кийт Хопкръфт твърди, че при преждевременната еякулация на партньора дамата може да разчита на едно простичко действие, което си струва да се опита при половия акт.

Ако знаете, че партньорът ви е от категорията "зайчета", използвайте "техниката на стискане". Тя е използвана от много двойки, но притискането не се прави на правилното място, пояснява спецът, който е автор на в. The Times.

Щом почувствате, че само след няколко фрикции "зайчето" ще финишира, трябва сама да извадите члена от влагалището си и с палеца и показалеца три пъти да стиснете члена му, но точно под главата. Това може да отсрочи еякулацията. Повторете притискането толкова често, колкото е необходимо, пише rozali.com

След време вашият партньор може да успее да контролира семеизхвърлянето и без тази техника. Но знайте, че ще трябва практика.

Ще попитате защо натискането на члена трябва да бъде извършено от вас, а не от самия мъж?

Практиката показва, че когато това се прави от партньорката, мъжът нервничи много по-малко отколкото, когато сам изважда члена и трескаво се опитва да удържи еякулацията, пояснява спецът.

Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 36 гласа.

Свързани новини