Отидете към основна версия

3 306 79

Начини за подобряване на сексуалната комуникация с партньорa без големи финансови разходи

  • секс-
  • комуникация-
  • разходи-
  • секс играчки

53% от анкетираните признали, че харесват съвместното проучване на нови секс продукти, които изобщо не трябва да се купуват

Снимкa: Shutterstock

Съвместното ходене до магазина за секс играчки може да събере влюбените. Изданието Metro посочи начини за подобряване на сексуалната комуникация с партньорa без големи финансови разходи, позовавайки се на анкета.

Близо половината (48 процента) от участниците в проучване, проведено от Lovehoney, са заявили, че купуването или търсенето на нова секс играчка им е помогнало да поддържат близък интимен контакт с партньор. 20 на сто от анкетираните са признали, че се стоплят със секс.

53 процента от анкетираните признали, че харесват съвместното проучване на нови секс продукти, които изобщо не трябва да се купуват.

Експертът по връзките Анабел Найт призова за повече мастурбация насаме, така че сексът с партньора да стане нещо необичайно, а не просто преследване на оргазъм. „Мастурбацията – и сексуалната активност като цяло – освобождава редица хормони, включително допамин и серотонин, които ни карат да се чувстваме по-спокойни, особено когато води до оргазъм“, спомня си тя.

Ако бюджетът е малък, трябва да спестите пари. 86 процента от анкетираните казват, че са обсъждали с партньорите бюджет, който може да бъде изразходван за изненади един за друг. Осъзнаването, че в резерва за спешни случаи се натрупва сума за посещение на ресторант, закупуване на ново бельо или дори само за сладкиши, радва всички.

В анкетата са участвали 1633 души.

Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 4 гласа.

Свързани новини