Отидете към основна версия

3 351 37

Надрусан словенец изяде ръката си, буйства в УМБАЛ-Бургас

  • словенец-
  • ръка-
  • бургас

Предмишницата е останала буквално до кост

Снимката е илюстративна. Източник: Shutterstock

Пациент в неадекватно състояние бе приет в началото на седмицата в шокова за на УМБАЛ-Бургас, научи "Днес България". Той е докаран от полицейски ескорт от 3 автомобила и екип на Спешна помощ в 2:30 часа. Задържан е в хотел "Русалка", след като се е държал агресивно и със склонност към тежки самонаранявания.

Става въпрос за 24-годишен словенски гражданин, който работи в туроператорска фирма. Мъжът видимо е бил под въздействието на тежки наркотици. В момента на задържането буквално е изяждал ръката си. Мускулите и сухожилията са били изгризани. Предмишницата е останала буквално до кост. Лекарите са направили всичко възможно да му помогнат, но е много голяма вероятността да се наложи ампутация.

Словенецът е буйствал до такава степен, че се е наложило да бъде завързан. Той все още е с усмирителни колани. Посолството на Словения е информирано, като има искане за екстрадиране на пациента.

Все още не е оповестено какви наркотици са употребени от словенеца. Твърде е възможно да става въпрос за нов вид опасна и тежка дрога.

Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 10 гласа.

Свързани новини