Last news in Fakti

26 Юли, 2023 12:07 3 306 37

Надрусан словенец изяде ръката си, буйства в УМБАЛ-Бургас

  • словенец-
  • ръка-
  • бургас

Предмишницата е останала буквално до кост

Надрусан словенец изяде ръката си, буйства в УМБАЛ-Бургас - 1
Снимката е илюстративна. Източник: Shutterstock

Пациент в неадекватно състояние бе приет в началото на седмицата в шокова за на УМБАЛ-Бургас, научи "Днес България". Той е докаран от полицейски ескорт от 3 автомобила и екип на Спешна помощ в 2:30 часа. Задържан е в хотел "Русалка", след като се е държал агресивно и със склонност към тежки самонаранявания.

Става въпрос за 24-годишен словенски гражданин, който работи в туроператорска фирма. Мъжът видимо е бил под въздействието на тежки наркотици. В момента на задържането буквално е изяждал ръката си. Мускулите и сухожилията са били изгризани. Предмишницата е останала буквално до кост. Лекарите са направили всичко възможно да му помогнат, но е много голяма вероятността да се наложи ампутация.

Словенецът е буйствал до такава степен, че се е наложило да бъде завързан. Той все още е с усмирителни колани. Посолството на Словения е информирано, като има искане за екстрадиране на пациента.

Все още не е оповестено какви наркотици са употребени от словенеца. Твърде е възможно да става въпрос за нов вид опасна и тежка дрога.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 нищо добро

    25 4 Отговор
    Най-ветоятно сметиканската мода - фентанил? В САЩ е пълно с такива зомбита!

    Коментиран от #6

  • 2 Сталин

    37 1 Отговор
    Зомби апокалипсис наближава,чудесата на демокрацията
  • 3 Ужас

    13 1 Отговор
    неземен ! За цял живот инвалид , плюс психически последствия ! Само не разбрах дали си е изгризал ръката в хотела или в ареста , както ми изглежда според написаното , и защо не е бил пред постоянно наблюдение ?

    Коментиран от #17

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 др Гей Билтс

    5 5 Отговор
    Може да си е изял ръката, там където са го ваксинирали БГ докториците, без негово разрешение.
  • 6 д-р Косев

    17 0 Отговор

    До коментар #1 от "нищо добро":

    Фентанилът е депресант, хората умират защото спират да дишат. В случая най-вероятно става дума за някакъв халюциноген.

    Коментиран от #10, #11

  • 7 да питат нигерийците с постоянно

    22 0 Отговор
    местожителство у нас дето ги арестуваха какъв бъркоч са му продали на сънито
  • 8 Aлфа Bълкът

    20 0 Отговор
    А бе слагайте миша отрова у белото и ще видите как света ще тръгне към добро!
  • 9 Соваж бейби

    7 1 Отговор
    Има нужда от екзорсист ,да изследват в хотела има ли фантоми често срещано явление.Или е нова модерна дрога друга версия няма според мен.
  • 10 нищо добро

    12 1 Отговор

    До коментар #6 от "д-р Косев":

    Вярно е при предозиране с фентанил задух за секунди, но добавен, към крекове и подобни превръща хората в зомбите, точно като този! В тубата е пълно с американски фентанилени зомбита те нали са лидери в друcнята с тия гадости!
  • 11 Соваж бейби

    7 0 Отговор

    До коментар #6 от "д-р Косев":

    Ако е дрога трябва да е нещо ново по силно Crack,гледала съм предавания тези са направо обезобразени и няма лечение веднъж кусаш ли си от тази дрога за целия живот който ти остава в агония ,за самоизяждане не бях чувала по скоро е на база паранормални проблеми .
  • 12 Акълолипсис Сега

    7 1 Отговор
    Чудесна реклама за курортите ни. Осигурили са му незабравима почивка, за която ще разказва на внуците си...

    Коментиран от #14, #25

  • 13 Пич

    8 1 Отговор
    Хахаха..... това , от нигерийската дрога ще да е , нашата си е първокачествена !!?
  • 14 Соваж бейби

    6 0 Отговор

    До коментар #12 от "Акълолипсис Сега":

    Ако се потвърди фантом в хотела може би точно обратното има много ловци на фантоми /да се свържат с Зак Беганс ходил е в Румъния в България ще бъде първият случай/и аматьори които ходят по места излъчени от специалисти.Ако е дрога серизно трябва да се погледне на проблема ,в такива моменти често изпитвам малко носталгия за едно време когато тези неща не бяха на мода в България и нямаше клиники за деца зависими от дрога.

    Коментиран от #16

  • 15 Роза

    12 0 Отговор
    Тази гледка трябва да я видят всички начинаещи наркомани-може пък някой да се уплаши,кой знае!Лично аз съжалявам момчето,което може и да има добри качества,но наркотикът го е ударил в мозъка.На никой от нас не е обещано,че утре същото няма да се случи с децата му,затова-нека бъдем по-внимателни и да не прибързваме с оплюването!
  • 16 Лесно

    1 0 Отговор

    До коментар #14 от "Соваж бейби":

    Се разбира ! Ако е обикновена дрога , жертвата изпада в амок , от всичко. Ако трябва екзорсизъм , жертвата изпада в амок , от свещени предмети.

    Коментиран от #18

  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Соваж бейби

    2 1 Отговор

    До коментар #16 от "Лесно":

    Ако не си обладан няма как да изпаднеш в амок от свещенни предмети ,на мен не ми влияе нищо църковно.Не съм чувала за български попове специалисти дори се изсмеят доста са ограничени или не са учили това нещо само във Ватикана се усвоява ,разни демонолози и специалисти също минават от там някой. С такива неща не е хубаво човек да си прави майтап.

    Коментиран от #23

  • 19 Жоро

    4 1 Отговор
    Странни случаи започнаха да стават от както падна ,,метеор,, в БГ, а защо никъде не се споменава снощното светещо небе за няколко минути.....

    Коментиран от #21

  • 20 адв.Нешева

    5 1 Отговор
    Най-новата дрога за която никой не говори, по улиците край морето я наричат ,,Ад,, ,,Адец,, ,,Дяволско Бело,, и ,,херцог Трън,, Това е примес от хероин, амфетамин, кофеин и фентанил. След прием лицето започва да крещи: ,,Аз съм дяволааа,, и някакви заклинания след което рязко охладнява и започва да се самоизяжда до докато не загуби съзнание. Вече са доста случаите по морето, но МВР ги крие!!!
  • 21 Соваж бейби

    1 0 Отговор

    До коментар #19 от "Жоро":

    Ако си заснел видео с телефона си го прати на Paranormal Videos
    на Brian J. Cano ,в началото и края на епизодите има адрес онлайн после групата от специалисти ако прецени че не е лъжа авторско видео с блъф за сюксе се излъчва за цял свят важи без ограничения на странни видеа .
  • 22 Сунай

    3 0 Отговор
    За сега продават само на чужденци по морето новата дрога, защото те не познават никой и не могат да обяснят кой им я е продал ако ги хванат. Тези черните които ги арестуваха продаваха амфети за кока и клиентите им започнаха да се оплакват, че дават по 150-200лв за обикновена амфета в която няма грам кока
  • 23 Не е

    3 0 Отговор

    До коментар #18 от "Соваж бейби":

    Точно така! Всичко започва , когато магьосникът Киприан , от Антиохия , става христианин , още през ||| век. Екзорсизма , и , въобще познанията на църквата , за борба с демоните , започва оттогава. Самият Киприан , като познавач на мрака , съставя специални молитви заклинания , за победа над злото ! Основните познания остават във Византия , оттам , и в православието. Разликата е , че православието е по мистично и тайнствено , докато католиците ще ти проглушат ушите с реклама на себе си! Общото е , че свещениците имат по специална подготовка.

    Коментиран от #27

  • 24 Стела

    4 1 Отговор
    Едно приятелче беше така, срещаше се с някакъв човек за който не говореше и една вечер майка му влязла в стаята му и видяла че му го няма малкият пръст, а той стоял и говорел на някакъв друг език и гледал в една точка
  • 25 Малко съмнително

    2 0 Отговор

    До коментар #12 от "Акълолипсис Сега":

    Това за внуците де. Както я е подкарал, даже не знам дали и за деца ще му стигне времето.
  • 26 пацо

    3 1 Отговор
    Евроатлантиците и с фентанил ни захраниха сигурно при смяна на става с това ни инжектират
  • 27 Соваж бейби

    3 0 Отговор

    До коментар #23 от "Не е":

    Няма реклама за екзорсизма те са други видове свещенници има ги по цял свят погледни Ghost Adventures -The Domes / Season 12 Episode 9 /действието е в Аризона - Casa Grande Domes, изоставен завод превърнал се в свръталище за сатанински ритуали.Зак Беганс е там с екипа си и излъчва интервю с бивш сатанист който живее в манастир в момента всичко е документално по истинска история.Проблемите не се въртят само около българската църква и колко са неоправдани нашите попове,писала съм в други теми за нашите защо мисля така .

    Коментиран от #28

  • 28 Добре

    2 0 Отговор

    До коментар #27 от "Соваж бейби":

    Разсмяхте ме , с неоправданите попове. Като се замисля , оправдани попове в цял свят няма. Нито православни , нито католици , нито протестанти , и други. А познанията , които търсите , няма да намерите в никоя църква ! Няма да ги намерите и в шоупрограмите. Определете се , и правете каквото сте избрала , без да се страхувате !

    Коментиран от #29

  • 29 Соваж бейби

    2 1 Отговор

    До коментар #28 от "Добре":

    Така е защото като по малка съм се зблъсквала с проблеми не съм била обладана дълга история... бг.попа попита родителите ми дали пия алкохол и да ми направят тестове в болницата за опиати смятай колко е невежа.Нашите само кръщават и за погребения по някога пиинали ,истината!Оказа се след години разкопаваха да правят гаражи че мястото където е строена кооперацията ни е била стари гробища и едното е тормоз от фантоми.Следя от любопитство за да получа отговори късно ми е 😥от няколко години искам да уча за демонолог като Ед и Лорейн Уорън или Зак или специалистите в тази сфера на 45 години съм вече и в забутана провинция няма да ме оставят да домашните съкровща да пътувам за да уча в Англия и Ватикана в САЩ .

    Коментиран от #31

  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 Не се

    2 2 Отговор

    До коментар #29 от "Соваж бейби":

    Учудвайте на невежество на поповете. Повечето от тях са среднисти , и не знаят нищо повече , от някои богослужения ! Тези , които са завършили теология пък , имат доста обширни познания , и не щат да стават попове. Куриозно , но вярно. А демонологията , трябва да се изучи заедно с ангелологията. Нещата са свързани , и определени ангели , въздействат върху определени демони. Може да опитате да се самообразовате , ако попаднете на подходящата литература. Чертайте внимателно и обмислено пентаграмите , и произнасяйте ясно заклинанията. И най важното , дори да не видите демона , изгонете го , и го заключете. Винаги трябва да се подхожда внимателно , и да не се подценява това , което очите не виждат !

    Коментиран от #32

  • 32 Соваж бейби

    2 1 Отговор

    До коментар #31 от "Не се":

    От А до Я каквото съм намерила и чула от предаванията също не са за подценяване не всичко се излъчва Зак има и книги неща които не са показани.Тези същества са сред нас и е хубаво попове или предавания да образоват хората да знаем как да се пазим или какво сме видели ?!.Няколко срещи имам и с други енигми не отричам Бог обаче не съм религиозна точно от факта че къса пътеката на чвек да проумее какво става .Тука също има много проблеми с хората обаче се мълчи само в САЩ и малко в Англия се обръща внимание на тези неща.Най лесното е да пратят човек на невролог,психиатрия..

    Коментиран от #33

  • 33 Не се

    2 0 Отговор

    До коментар #32 от "Соваж бейби":

    Учудвайте , че някои книги не се показват , това е защото съдържат опасни познания , и по вероятно ще навредят на този , който ги ползва , отколкото да донесат нещо добро. Трябва солидна подготовка и познания , преди да се посегне към такива книги. Също , здрави нерви , и правилна преценка. Демона ще се опита да ви подлъже да го освободите от защитния пентаграм , или да направите нещо , което е в негова изгода , и във ваша вреда. Най лесно се познава , дали има паранормални същества , по непрекъснатият хлад и студенина на дадено място. Тогава може да се предположи , че хората , които виждат съществата , не са за психиатрия.

    Коментиран от #34

  • 34 Соваж бейби

    3 0 Отговор

    До коментар #33 от "Не се":

    включва и гадене ,понякога силна топлина но често студ.Има и друг феномен случвало ми се е да виждам жена да се появи от нищото в къщи и когато я засека с поглед изчезна,не мога да забравя тази физиономия истински човек.Мъжо каза било от преумора бременноста жените ни накацвали...чувах и усещах звуци в хола все едно някой пие и оставя чашата на масата дори говорих мислих че е моя и едва когато погледнех в стаята вече няма нищо и никой ,това с звуците близо седмица или цигарен аромат .Чак когато видя същите неща с други хора да са виждали и преживели ми повярва .И други неща много е дълго ,може и да изглежда смешно от страни прекаждах с тамян и разни неща сега е спокойно .Човек ако не се срешне с тези неща не вярва не мога да опиша всичко

    Коментиран от #35

  • 35 Извинете

    1 0 Отговор

    До коментар #34 от "Соваж бейби":

    За закъснението , но това е нормално ! Не всички хора са сензитивни , и тези са щастливците! Обикновено , сензитивни са хората , които са родени в сряда , или събота. Но има и други , които виждат другият свят. Затова , тези които не виждат , трудно вярват на тези , които виждат. Ритуалите , които сте използвала , всъщност не са прогонили демоните. Те са като хапчета с плацебо ефект , които ви карат да вярвате , че имате сили . Това е показател , че вашите собствени сили са прогонили демоните , тамянът просто ви е помогнал да повярвате в собствените си сили ! Помнете , че вие сте по висше същество от демоните , и те са подвластни на вас , а не , вие на тях. Разбира се , те владеят повече номера , и ще ви изкушат да им повярвате , и ще ви предложат нещо , което желаете. Но ако устойте , вие ще подчините съществата ! Няколко пъти ви казах за страха ! Не се оставяйте в неговата власт , защото тогава ще загубите !

    Коментиран от #36

  • 36 Соваж бейби

    1 0 Отговор

    До коментар #35 от "Извинете":

    Няма нищо и аз ще излизам онлайн ,като магнит съм от малка от такива неща още не знаех за какво става на въпрос ,в сряда съм родена да 4 и 30 сутринта.Пробвала съм безобидни неща за прогонване ,Зак винаги казва да не правим експерименти сами в тежки случаи се търси човек като него и екзорсист.Единият проблем в който се съмнявам е комшия който се е обесил през няколко къщи мисля че витае наоколо ,хвърлих някой мебели подозирах че са обладани закупени от антикер защото обичам готик стил...Все пак ако някога усвоя тази материя с удоволствие бих помагала на хора в нужда ,ще ми се да можех цялото зло да затворя в бутилка и го изстрелям на светлинни години от Земята ама не мога.До скоро ,благодаря за вниманието
  • 37 Христо

    0 0 Отговор
    Фентанил, батко. Не прощава..