Необходими продукти:
4 червени чушки 450 г пуешко месо 4 яйца 4 белтъка 1 глава лук 60 г спанак 50 г кашкавал 2 с.л. бадемово мляко 1 ч.л. кокосово масло 2 ч.л. риган 1 ч.л. кимион Черен пипер Сол МагданозНачин на приготвяне:
Първа стъпка от рецептата е да разбиете яйцата, белтъците и бадемовото мляко. След това запържвате нарязаният лук с кокосово масло.
Добавяте нарязаното пуешко месо и подправките по ваш вкус. Месото се готви около 5 минути като добавяте към него и спанака, докато се задуши.
Добавяте яйцата и бъркате, докато всичко е готово.
Следваща стъпка е да почистите чушките и да ги отрежете на половина по хоризонтала. Пълните ги с плънката и поръсвате с кашкавал.
Пекат се около 15 минути в загрята фурна на 200 градуса. Поръсвате с пресен магданоз и сервирате, пише Actualno.com.