Необходими продукти:
- 4 червени чушки
- 450 г пуешко месо
- 4 яйца
- 4 белтъка
- 1 глава лук
- 60 г спанак
- 50 г кашкавал
- 2 с.л. бадемово мляко
- 1 ч.л. кокосово масло
- 2 ч.л. риган
- 1 ч.л. кимион
- Черен пипер
- Сол
- Магданоз
Начин на приготвяне:
Първа стъпка от рецептата е да разбиете яйцата, белтъците и бадемовото мляко. След това запържвате нарязаният лук с кокосово масло.
Добавяте нарязаното пуешко месо и подправките по ваш вкус. Месото се готви около 5 минути като добавяте към него и спанака, докато се задуши.
Добавяте яйцата и бъркате, докато всичко е готово.
Следваща стъпка е да почистите чушките и да ги отрежете на половина по хоризонтала. Пълните ги с плънката и поръсвате с кашкавал.
Пекат се около 15 минути в загрята фурна на 200 градуса. Поръсвате с пресен магданоз и сервирате, пише Actualno.com.
Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.
Напиши коментар:
КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА
1 Язък
10:17 07.09.2023
2 Соваж бейби
11:36 07.09.2023