Отидете към основна версия

1 731 9

Събарят къщата, в която почина Мерилин Монро

  • мерилин монро-
  • къща-
  • нов собственик-
  • събарят-
  • внезапна смърт

Едноетажната вила придобива световна слава през 1962 г. като мястото на внезапната смърт на Мерилин Монро

Събарят къщата на Мерилин Монро. Настъпи тъжен ден за феновете на историческа архитектура и разкоша на стария Холивуд. Къщата на адрес 12305 Fifth Helena Drive в квартал Брентууд в Лос Анджелис, сграда от 20-те години на миналия век в стил испанска хасиенда, може скоро да бъде разрушена от новия си собственик. Това съобщиха от New York Post, предава "Фокус".

Имоти биват разрушавани все по-често в района на бившия дом на Монро, тъй като растящите цени на имотите и рекордните продажби примамват предприемачите да строят все по-големи и по-красиви домове. Фактът, че точно тази сграда е оцеляла непокътната, е доказателство за непреходния чар на хасиендата, както и за легендарния статут на Монро.

Миналия месец собствениците без много шум продават някогашната къща на иконата на неидентифициран купувач. Въпросният плаща близо 8.4 млн. долара в брой и почти незабавно подава за разрешително за срутване. Министерството на строителството и безопасността на Лос Анджелис наскоро одобри искането за "проверка на плана“, въпреки че официално разрешение все още не е издадено.

Поставете оценка:
Оценка 4 от 4 гласа.

Свързани новини