Отидете към основна версия

2 364 6

"Игри на волята" 5: Денислава се присъедини към племето на майка си

  • денислава велкова-
  • игри на волята-
  • старейшини

Бившата волейболистка влезе в отбора на Старейшините

Денислава Велкова спечели драматичната битка между Изгубените за влизане в "Игри на волята”. Тя успя да постигне обрат, след като Румен Радев, Николай Рълев и Михаил Кръстев водиха през цялото време. Бившата волейболистка подреди пъзела светкавично и получи шанса да се присъедини към племето на майка си Виолета Стайкова. Това сериозно ще размести пластовете при Старейшините и ще предизвика своеобразен ефект на пеперудата в играта, пише vesti.bg.

Лидерът на Амазонките Ива Георгиева постигна победа в капитанската битка и получи възможност да плени един от загубилите капитани на Старейшините и Гладиаторите. Тя избра компютърния гений Момчил Василев, който вече е част от Амазонките. Той се присъединява към пленените вече гладиатори Пеньо Гатевски - Гатьо и Цветелин Гешов.

След като Момчил беше пленен от Ива, тя трябваше да посочи една от амазонките, която да отиде в племето на Старейшините. Избрана беше студентката по право Виктория Йорданова, която с радост се отправи към луксозната Резиденция.

Не пропускайте „Игри на волята“ в сряда, 20 септември, от 21:00 часа по NOVA.

Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.

Свързани новини