Last news in Fakti

20 Септември, 2023 07:52 2 339 6

"Игри на волята" 5: Денислава се присъедини към племето на майка си

  • денислава велкова-
  • игри на волята-
  • старейшини

Бившата волейболистка влезе в отбора на Старейшините

Денислава Велкова спечели драматичната битка между Изгубените за влизане в "Игри на волята”. Тя успя да постигне обрат, след като Румен Радев, Николай Рълев и Михаил Кръстев водиха през цялото време. Бившата волейболистка подреди пъзела светкавично и получи шанса да се присъедини към племето на майка си Виолета Стайкова. Това сериозно ще размести пластовете при Старейшините и ще предизвика своеобразен ефект на пеперудата в играта, пише vesti.bg.

Лидерът на Амазонките Ива Георгиева постигна победа в капитанската битка и получи възможност да плени един от загубилите капитани на Старейшините и Гладиаторите. Тя избра компютърния гений Момчил Василев, който вече е част от Амазонките. Той се присъединява към пленените вече гладиатори Пеньо Гатевски - Гатьо и Цветелин Гешов.

След като Момчил беше пленен от Ива, тя трябваше да посочи една от амазонките, която да отиде в племето на Старейшините. Избрана беше студентката по право Виктория Йорданова, която с радост се отправи към луксозната Резиденция.

Не пропускайте „Игри на волята“ в сряда, 20 септември, от 21:00 часа по NOVA.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Ти си

    5 5 Отговор
    Чудя се кой гледа рая визуална Чалга ....

    Коментиран от #3

  • 3 Найк

    6 1 Отговор

    До коментар #2 от "Ти си":

    И аз незнам и се чудя,но пък ти си оправи правописа,допуснал си грешка.

    Коментиран от #6

  • 4 Христо Божилов

    2 0 Отговор
    От както напусна Тубата, ТОТО от Скандау се явява навсякъде където има нужда нещо да се наглася
  • 5 Бай Ламби

    4 1 Отговор
    На туй предаване що му викат игри на волята бре?Чи то от всякъде погледнато си е семейни войни.Само дет го няма ония пампаец Цецо да го води.Ако го поканят за водещ, поне ще вдигнат нивото малко щот от тез двамата дет го водят нищо не става.
  • 6 1234

    3 0 Отговор

    До коментар #3 от "Найк":

    То и "незнам" се пише не знам, но какво да се прави :D