Отидете към основна версия

6 226 8

"Игри на волята" 5: Програмистът Момчил с триумф на капитанската битка

  • игри на волята-
  • момчил василев-
  • капитанска битка

Момчил получи огромно предимство за себе си

Изгнанието за брата на Радостин Кръстев - Михаил приключи. Той се спаси от Чистилището след тежка битка в “Игри на волята” и с победата си спечели правото да отиде в племето на Гладиаторите, пише dariknews.bg.

Следващата задача на Михаил ще бъде да вземе важното решение кого да изпрати на свое място на изоставения плаж при Изгубените. Последна в битката за спасение завърши дъщерята на Краси Дунев - Никол, а бизнес дамата Виолета Стайкова до последно се бори за място в племето на Старейшините, където е дъщеря ѝ Денислава.

Компютърният гений Момчил Василев от Амазонките спечели капитанския сблъсък срещу милионера Мартин Николов - Елвиса от Старейшините и модела Калоян Митов от Гладиаторите. Момчил получи изкушаващо предложение от водещия Димо Алексиев - 50 златни гроша и 2 допълнителни гласа на евентуален съвет. Той обаче избра предимството за племето. Последен завърши Калоян от червените, който се просълзи на Арената и сподели, че винаги е имал проблем да се справя добре в напрегнати моменти, дори и в плуването, където има големи успехи.

Кого от Гладиаторите ще изпратят Михаил и Радостин в Чистилището? Кое племе ще отиде на съвет след първата номинационна битка за седмицата? Не пропускайте “Игри на волята” в сряда, 4 октомври, от 21:00 часа по NOVA.

Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 5 гласа.

Свързани новини