Last news in Fakti

4 Октомври, 2023 07:50 6 169 8

"Игри на волята" 5: Програмистът Момчил с триумф на капитанската битка

  • игри на волята-
  • момчил василев-
  • капитанска битка

Момчил получи огромно предимство за себе си

Изгнанието за брата на Радостин Кръстев - Михаил приключи. Той се спаси от Чистилището след тежка битка в “Игри на волята” и с победата си спечели правото да отиде в племето на Гладиаторите, пише dariknews.bg.

Следващата задача на Михаил ще бъде да вземе важното решение кого да изпрати на свое място на изоставения плаж при Изгубените. Последна в битката за спасение завърши дъщерята на Краси Дунев - Никол, а бизнес дамата Виолета Стайкова до последно се бори за място в племето на Старейшините, където е дъщеря ѝ Денислава.

Компютърният гений Момчил Василев от Амазонките спечели капитанския сблъсък срещу милионера Мартин Николов - Елвиса от Старейшините и модела Калоян Митов от Гладиаторите. Момчил получи изкушаващо предложение от водещия Димо Алексиев - 50 златни гроша и 2 допълнителни гласа на евентуален съвет. Той обаче избра предимството за племето. Последен завърши Калоян от червените, който се просълзи на Арената и сподели, че винаги е имал проблем да се справя добре в напрегнати моменти, дори и в плуването, където има големи успехи.

Кого от Гладиаторите ще изпратят Михаил и Радостин в Чистилището? Кое племе ще отиде на съвет след първата номинационна битка за седмицата? Не пропускайте “Игри на волята” в сряда, 4 октомври, от 21:00 часа по NOVA.


Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ИВАН

    4 0 Отговор
    Човек - това звучи гордо .... Игри на волята - звучи гордо и възвишено

    Коментиран от #3

  • 2 Заслужаваше си да го гледам

    11 0 Отговор
    Само заради злобата физиономия на Виолета накрая🤣🤣🤣
  • 3 Пилотът Гошу

    8 0 Отговор

    До коментар #1 от "ИВАН":

    Голяма боза е, но вчера докато цъках гледах края на битката. Не го знам момчето иначе как е, но беше като машина и накрая не се поколеба да откаже личното предимство.
  • 4 Пенка Кънчева

    1 1 Отговор
    Телефонана ми е 0882882234 , телефона на Момчил е 0889659865 , казвам се Пенка Кънчева , от Сливен , кодът ми в Спиди е 16006 , работя в Спиди и днес имам рожден ден , обичам Гошко шефчето , и Павел Чанков ,те са ми приятелчета , имам рожден ден и поздравявам шефа на Спиди Валерката , обичам ви

    Коментиран от #5

  • 5 Кънчева

    1 0 Отговор

    До коментар #4 от "Пенка Кънчева":

    Звъннете ми , ще се радвам да се запознаем

    Коментиран от #6

  • 6 Кънчева от спиди

    2 0 Отговор

    До коментар #5 от "Кънчева":

    Обадете ми се драги читатели, иначе игрите са интересни фен съм на Гатьо
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.