Отидете към основна версия

2 669 10

Готвач на принц Хари и Мегън влиза в Hell's Kitchen

  • хелс китчън-
  • hell's kitchen-
  • шеф ангелов-
  • принц хари-
  • готвач

"Събрали сме на едно място много кулинарни таланти, но и запомнящи се личности.", споделя шеф Ангелов

Участник, който е готвил за принц Хари и Меган Маркъл, ще прекрачи прага на новия шести сезон на кулинарното риалити Hell's Kitchen съвсем скоро, а изпълненията му тепърва ще интригуват зрителите.

Освен това в горещата кулинарна надпревара по NOVA ще се изявяват още и действаща кметица, култов звезден отбор и готвачи, които имат огромен потенциал да се превърнат във вайръл сензации.

Взискателният шеф Виктор Ангелов ще посрещне нови колоритни претенденти за наградата от 100 000 лева, а в Кухнята на Ада отново ще влезе и специален отбор с популярни личности, готови да нажежат страстите до краен предел. Звездите ще се състезават срещу червените и сините, за да излъчат своя победител, пише show.blitz.

"Събрали сме на едно място много кулинарни таланти, но и запомнящи се личности. Няма да повярвате какви хора ще влязат. До мен в Кухнята на Ада отново ще бъдат моите опитни помощници Дани Спартак, Никола Симеонов и Светла Илиева. В новия сезон ще продължим и с пътешествията на караваните из страната, за да предизвикаме участниците ни по всевъзможни начини", споделя още шеф Ангелов.

Тази година сред претендентите за победа в кулинарното риалити, което стартира на 19 февруари, попадат повече от атрактивни личности с любопитни житейски истории, които имат огромен потенциал да се превърнат във вайръл сензации.

Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 2 гласа.

Свързани новини