Отидете към основна версия

3 832 17

"Мис Варна" е една от красавиците, които ще се борят за сърцето на Ергена

  • мис варна-
  • магдалена томова-
  • ергенът-
  • алек младенов

В профилите си Магдалена Томова се представя като тв водеща, любител на пътуванията и мечтател

Феновете на любовното риалити "Ергенът" са в трепетно очакване на новия сезон, като вече е ясно и коя е една от претендентките за сърцето на младия бизнесмен Алек Младенов, пише dir.bg.

От рекламното промо за третия сезон красива блондинка издава, че срещата ѝ с Алек я е накарала да повярва в любовта от пръв поглед. Дамата е популярно лице в социалните мрежи - носителката на титлата "Мис Варна" за 2006 г. Магдалена Томова.

В профилите си Маги се представя като тв водеща, любител на пътуванията и мечтател. Най-вероятно желанието ѝ да срещне принца на бял кон я е провокирало и да се запише за участие в новия сезон на "Ергенът", след като миналата година именно риалитито събра пианиста Евгени Генчев и годеницата му Валерия, които продължават да са силно влюбени.

От публичните кадри на блондинката става ясно, че тя е една от най-близките приятелки на певицата Маги Джанаварова и освен това има дъщеря. А дали ще стане победител в шоуто и най-вече, дали ще спечели сърцето на Алек, остава да видим.

Поставете оценка:
Оценка 1.4 от 9 гласа.

Свързани новини