Отидете към основна версия

936 1

Бивш служител на Шон “Диди” Комбс го обвини в сексуален тормоз

  • шон диди комбс-
  • обвинение-
  • сексуален тормоз-
  • наркотици-
  • бивш служител

Бивш продуцент и видеооператор на 54-годишния музикален магнат, заведе дело, твърдейки, че в продължение на повече от година Комбс го е тормозил сексуално, дрогирал и заплашвал

Снимка: ЕРА/БГНЕС

Шон “Диди” Комбс е обвинен в сексуално насилие от бивш служител, мъж, в нов съдебен процес.

В понеделник Родни “Лил Род” Джоунс, бивш продуцент и видеооператор на 54-годишния музикален магнат, заведе дело във федерален съд в Ню Йорк, твърдейки, че в продължение на повече от година Комбс го е тормозил сексуално, дрогирал и заплашвал.

Джоунс претендира за обезщетение в размер на 30 милиона долара.

В допълнение към предполагаемата употреба на различни наркотици Джоунс твърди, че разполага с видеоматериал, на който се вижда как “г-н Комбс дава алкохолни напитки с примеси на непълнолетни и секс работнички в домовете си в Калифорния, Ню Йорк, Американските Вирджински острови и Флорида.”

“Съдебният спор никога не трябва да бъде първата възможност за разрешаване на даден спор. Ние подадохме иск заради отказа за преговори от другата страна,” заяви адвокатът на Джоунс пред PEOPLE.

В изявление за PEOPLE Шон Холи, адвокатът на Комбс, пише: “Лил Род не е нищо повече от лъжец, който е подал иск за 30 милиона долара, безсрамно търсейки незаслужено заплащане. Безразсъдното му нахвърляне на имена за събития, които са чиста измислица и просто не са се случили, не е нищо повече от прозрачен опит да събере заглавия. Разполагаме с убедителни и неоспорими доказателства, че твърденията му са пълни лъжи. Опитите ни да споделим тези доказателства с адвоката на г-н Джоунс, Тайрон Блекбърн, бяха пренебрегнати, тъй като г-н Блекбърн отказва да отговори на обажданията ни. Ще разгледаме тези нелепи твърдения в съда и ще предприемем всички подходящи действия срещу тези, които ги отправят."

Източник: people.com

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини