Отидете към основна версия

3 621 30

Четири млади момичета се нахвърлиха върху таксиметров шофьор (ВИДЕО)

  • млади момичета-
  • таксиметров шофьор-
  • испания-
  • бой

Инцидентът е станал късно снощи в испанския град Санта Колома де Граманет

Снимката е илюстративна. Източник: Shutterstock

В социалните мрежи се появи кратък клип, на който четири млади момичета се нахвърлят и буквално повалят на земята таксиметров шофьор. На кадрите се вижда ясно как агресивните девойки не си поплюват и удрят мъжа с ръце, юмруци, крака и от време на време с дамската си чанта.

Инцидентът е станал късно снощи в испанския град Санта Колома де Граманет в автономната провинция Каталуния.

На видеото се вижда още как три от момичетата подгонват шофьора и яростно му се нахвърлят, който всячески се опитва да им се изплъзне, но бързо бива обграден от тях.

В един момент той дори пада на улицата, повален от няколко по-силни удара. По същото време, докато приятелките ѝ налагат шофьора, четвърто момиче не спира да рита по автомобила и да чупи страничното огледало на автомобила.

От синдиката на таксиметровите шофьори в Каталуния заявиха, че това е поредното недопустимо посегателство срещу техен колега, чиито мотиви за нападението са неизвестни. Оттам уточниха, че каквото и да е провокирало агресията им, това не е причина „да го линчуват“.

Нека всеки си мисли каквото си иска, но е видно, че таксиметровият шофьор е абсолютно беззащитен, особено през нощта, където изглежда е модерно да ни бият, допълват още от синдиката.

От полицията в града съобщиха пред местния вестник „Ел Периодико“, че не са постъпвали жалби от нито един от участниците в клипа, пише novini.bg.

От таксиметровата компания, чийто служител е бил нападният, още веднъж подчертаха, че ще продължават да настояват в купетата да бъдат монтирани камери за видеонаблюдение.

Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 13 гласа.

Свързани новини