Отидете към основна версия

1 752 6

Били Рей Сайръс твърди, че е бил физически, емоционално и вербално малтретиран от младата си съпруга

  • били рей сайръс-
  • майли сайръс-
  • баща-
  • развод-
  • млада съпруга-
  • скандал-
  • брак

Бащата на Майли Сайръс подаде молба за развод само 7 месеца след сватбата, защото е бил подведен и измамен от младата кънтри певица

Снимка: БГНЕС/ EPA

Били Рей Сайръс твърди, че е бил малтретиран от съпругата си Файърроуз, от която наскоро поиска развод. Те бяха женени едва седем месеца, а връзката сериозно повлия на отношенията на кънтри звездата с останалата част от семейството му, включително и дъщеря му Майли.

В нови съдебни документи, подадени в Тенеси от понеделник, 24 юни, 62-годишният изпълнител на хита "Achy Breaky Heart" твърди, че е бил физически, вербално и емоционално малтретиран от бившата си и отрича "умопомрачителните" твърдения, че той е насилвал нея.

"Макар ищецът да признава, че със сигурност е повишил тон, бил е разочарован и ядосан на ответницата през май 2024 г., в действителност ищецът е този, който е бил малтретиран," се казва в документа. "Не само вербално и емоционално от ответницата, но и ФИЗИЧЕСКИ малтретиран от ответницата."

На 23 май Били Рей Сайръс подава молба за развод след близо седем месеца брак, като посочва като причина за раздялата непримирими различия и неподходящо съпружеско поведение. Той също така подаде документи с искане за анулиране на брака поради измама.

В отговора си Файърроуз отрича да е виновна за неподходящо брачно поведение и обвинява Сайръс, че той се държи неподходящо, заявявайки, че се чувства “несигурна” да живее с него.

На 13 юни Сайръс подаде извънредна молба за издаване на временна ограничителна заповед, която да попречи на бившата му съпруга да има достъп до личните и служебните му кредитни карти и сметки, твърдейки, че тя е похарчила близо 100 000 долара от доходите му за “неоторизирани” покупки след раздялата им.

Файърроуз отговори, че няма “никаква спешна ситуация” и че тя е имала достъп до кредитната му карта през последните две години.

“Да се твърди, че съпругата е направила 37 неразрешени плащания, е невярно”, пишат адвокатите ѝ в подадения отговор и добавят, че "съпругът ѝ няма право да я отрязва”.

Поставете оценка:
Оценка 1.8 от 5 гласа.

Свързани новини