Отидете към основна версия

2 211 9

Kолко пари е взел Том Круз за каскадaтa на церемонията по закриването на Олимпиадата

  • том круз-
  • олимпиада-
  • каскада

Актьорът не е получил никакво заплащане за скока си от Stade du France

Снимка: ЕРА/БГЕНС

Том Круз направи впечатляваща каскада на церемонията по закриването на Олимпиадата в Париж, за което обаче очевидно не е компенсиран с колосална сума пари, каквито например взе Селин Дион.

Според Кейси Васерман, председател на Олимпийските и Параолимпийските игри, Круз без много увещания е бил готов да скочи от Stade du France, за да приеме официалния олимпийски флаг от кмета на Лос Анджелис Карън Бас и олимпийката Симон Байлс, припомня CNN, предава lifestyle.bg.

След това звездата от "Мисията невъзможна" обикаля по улиците на Париж с мотоциклета си, за да се качи на самолет близо до Айфеловата кула, преди да се появи отново за скок с парашут в зоната близо до знака Холивуд в Лос Анджелис в предварително записан сегмент.

"Той приключи снимките на "Мисията невъзможна" в 18 часа. в Лондон, след което се качи на самолета и кацна в Ел Ей в 4 часа сутринта. Засне сцената, в която се качва на военен самолет. В Ел Ей направи два скока. Първият не му хареса, затова направи втори скок. След това се качи с хеликоптер от Палмдейл до знака на Холивуд, в което засне сцената със скока и отново се качи на хеликоптер до летище Бърбанк, където отлетя обратно за Лондон за снимка", разказва Васерман за изумителната каскада на Том Круз, която успява да вмести в натоварения си график и прави безвъзмездно.

Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 13 гласа.

Свързани новини