Отидете към основна версия

3 061 20

Лейди Гага най-накрая коментира слуховете, че е хермафродит (ВИДЕО)

  • лейди гага-
  • мъж-
  • пол-
  • жена-
  • хермафродит-
  • коментар-
  • слух

Преди повече от десет години се появиха слуховете, че поп звездата има мъжки и женски полови органи, които тя така и не отрече

Снимка: БГНЕС/ EPA

Повече от 10 години по-късно Лейди Гага обясни защо е отказала да отговори на слуховете, че е мъж.

В началото на кариерата на изпълнителката на Poker Face, чието истинско име е Стефани Германота, беше обект на спекулации, че всъщност е мъж, и дори беше попитана за конспиративните теории в интервю за Андерсън Купър през 2011 г.

По време на специалното предаване Купър каза: "Имаше слухове, че имаш мъжки придатък, че си хермафродит… Много артисти биха пуснали някакво изявление, в което да кажат “Това абсолютно не е вярно”, но ти се забавляваш с това."

Напълно невъзмутима, 38-годишната Гага вдигна рамене и отговори тогава: "Може би е така. Би ли било толкова ужасно? Защо, по дяволите, ще си губя времето и ще давам прессъобщение за това дали имам пенис или не? Моите фенове не се интересуват от това, нито пък аз."

Лейди Гага разказа пред Гейтс, че не се е чувствала като жертва и си спомни: "Помислих си, “Какво да кажем за едно дете, което е обвинено в това, и чуе, че публична личност като мен изпитва срам от подобно нещо?"

Тя продължи: "Била съм в ситуации, в които разсейването на един слух не е било в интерес на благополучието на други хора. Опитвам се да провокирам хората да се замислят и да видят друга гледна точка."

В момента Гага рекламира новия си филм, продължението на "Жокера", заедно с Хоакин Финикс, което носи заглавието "Жокера: Лудост за двама". Предстои важен период за певицата, която наскоро обяви годежа си и стяга сватба, а заедно с това се очаква да излезе и дълго чаканият ѝ албум.

Поставете оценка:
Оценка 2.1 от 16 гласа.

Свързани новини