Отидете към основна версия

1 105 3

Генералният спонсор на Левски разкри, че е налял почти 5 млн. лв. в хазната на клуба

  • левски

Новината идва в отговор на критиките, че има конфликт в администрацията

Снимка: БГНЕС

Трусовете в Левски се завихрят с нов магнитут в последните дни, след като стана ясно, че има сериозни междуличностни проблеми в администрацията. Генералният спонсор на „сините“ - „Телематик Интерактив България“ ЕАД, бе обвинен във всяване на напрежение от страна на Иво Ивков и Станимир Стоилов, а в отговор днес спонсорът публикува доклад, според който обяви, че са платени почти 5 млн. лв. по споразумението с клуба.

3,4 млн. лв. са по спонсорския договор, а 1,3 млн. са по договора за управление, тъй като в борда на директорите намират място представители именно на въпросната компания.

Подобни данни биха доказали недвусмислено, че съществуването на Левски се крепи основно на плещите на генералния спонсор, независимо от непрестанните дарителски кампании, с които феновете правят всичко по силите си, за да може любимият им тим да не изпадне в несъстоятелност.

По всичко личи, че драмите на стадион „Георги Аспарухов“ тепърва предстоят, защото родният шампионат навлиза тримесечна пауза, в която няма да има никакви постъпления от продажба на билети.

Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.

Свързани новини