Отидете към основна версия

5 651 6

Корав смартфон от Land Rover

  • land rover-
  • смартфон-
  • explore

В сегмента на защитените смартфони се появи нов играч. Land Rover Explore оцелява под вода, издържа на екстремни температури и не се влияе от вибрации, а ръцете на собственика остават винаги топли, тъй като екранът реагира и на допир с ръкавица.

Новият апарат има батерия с капацитет 4 000 mAh, който му гарантира две денонощия работа с включен дисплей, дори да е потопен под 1.8 метра вода (IP68). Издръжливостта може да се удължи още повече с т.нар. Adventure Pack, който представлява допълнителен акумулатор с капацитет 3 600 mAh.

Интерфейсът е съвместим с всички приложения в автомобилите на Land Rover. Има вграден компас, светлинен сигнал за бедствие и слотове за две SIM карти.

Операционната система е Android Nougat, но скоро ще бъде надградена до Oreo. Оперативната памет е 4 GB, а вградената - 64 GB (може да се увеличи с microSD).

За производителността се грижи процесор Deca-core 2.6GHz 64 bit MTK Helio X27. Дисплеят е защитен от Corning Gorilla Glass 5 FHD, а камерата снима в разделителна способност 16 MP.

Land Rover Explore ще бъде показан на Mobile World Congress в Барселона на 26 февруари. Продажбите започват на 26 април на цена £600 (€679).

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини