22 Февруари, 2018 13:00 5 636 6

Корав смартфон от Land Rover

  • land rover-
  • смартфон-
  • explore

В сегмента на защитените смартфони се появи нов играч. Land Rover Explore оцелява под вода, издържа на екстремни температури и не се влияе от вибрации, а ръцете на собственика остават винаги топли, тъй като екранът реагира и на допир с ръкавица.

Новият апарат има батерия с капацитет 4 000 mAh, който му гарантира две денонощия работа с включен дисплей, дори да е потопен под 1.8 метра вода (IP68). Издръжливостта може да се удължи още повече с т.нар. Adventure Pack, който представлява допълнителен акумулатор с капацитет 3 600 mAh.

Интерфейсът е съвместим с всички приложения в автомобилите на Land Rover. Има вграден компас, светлинен сигнал за бедствие и слотове за две SIM карти.

Операционната система е Android Nougat, но скоро ще бъде надградена до Oreo. Оперативната памет е 4 GB, а вградената - 64 GB (може да се увеличи с microSD).

За производителността се грижи процесор Deca-core 2.6GHz 64 bit MTK Helio X27. Дисплеят е защитен от Corning Gorilla Glass 5 FHD, а камерата снима в разделителна способност 16 MP.

Land Rover Explore ще бъде показан на Mobile World Congress в Барселона на 26 февруари. Продажбите започват на 26 април на цена £600 (€679).


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гост

    6 8 Отговор
    Когато един смартфон няма калъвче е трудно да го захапеш и да си светиш с фенерчето, за да освободиш двете си ръце. Налага ми се често и при това положение предпочитам по-евтин телефон с калъвче, който мога да строша пред мега скъп супер устойчив телефон. Но тук опирме и до статус. Със сигурност телефонът е супер.
  • 2 kyky

    4 9 Отговор
    Гроцен че и скъп
  • 3 Грозен

    1 7 Отговор
    боклук
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Авсд

    4 2 Отговор
    За кифли не ставя
  • 6 Random

    2 3 Отговор
    Британско ли е - не ми го хвали.