Отидете към основна версия

3 441 15

Ще продължи ли Sony да прави смартфони?

  • sony-
  • xperia-
  • смартфон-
  • смартфони

Компанията е подписала договор с Qualcomm

През последните години Sony не може да се похвали с огромен брой продажби на смартфони, макар компанията да представи някои интересни устройства, повечето от които насочени към фотографите. Поради тази причина някои хора смятаха, че компанията може да спре производството на устройства от подобен клас, но изглежда, че това не е вярно.

Информацията за това идва от Qualcomm, които наскоро са сключили договор със Sony за следващите няколко години. Не се съобщава какъв точно е този период, но производителят на процесори загатва, че Snapdragon ще захранва смартфони, както от премиум сегмента, така и от по-ниските класове.

“Xperia 1 V, който е най-новият флагмански смартфон на Sony, задвижван от мобилната платформа Snapdragon 8 Gen 2, беше приет много добре от клиентите. Очакваме с нетърпение да продължим работата си с Qualcomm Technologies, за да предоставим първокласни и завладяващи изживявания на бъдещите смартфони, задвижвани от процесори Snapdragon. Винаги се вслушваме в нашите клиенти, за да разработваме авангардни технологии, които отговарят и надхвърлят техните очаквания, и вярваме, че Qualcomm Technologies ще ни помогне да продължим да движим индустрията напред.”, заявиха от Sony

Поставете оценка:
Оценка 4.8 от 26 гласа.

Свързани новини