Отидете към основна версия

3 819 6

Запознайте се с първия в света „скучен телефон“

  • heineken-
  • смартфон-
  • телефон

Устройството е част от рекламна кампания на Heineken

Heineken и Bodega си сътрудничат, за да представят Boring Phone – телефон, който буквално е скучен. Устройството е произведено от HMD, същата компания, която до скоро произвеждаше смартфони Nokia. От модела ще бъдат направени само 5 000 бройки, които ще бъдат давани като награди.

Boring Phone черпи вдъхновение от Nokia 2660 Flip и може да се похвали прозрачен корпус и с персонализирана монохромна тема, той дава приоритет на минимализма и функционалността. Устройството разполага с 2,8-инчов QVGA основен екран и 1,77-инчов екран върху капака, предлагайки опростено потребителско изживяване. С акцент върху основните функции, скучният телефон е оборудван с основна 0,3MP камера с LED светкавица, FM радио и любимата игра Snake.

Въпреки опростения си подход Boring Phone поддържа до 4G свързаност и разполага с два SIM слота за допълнително удобство. Той предлага 128 MB вътрешна памет, която може да се разшири чрез слот за microSD карта, и се захранва от сменяема батерия с капацитет 1450 mAh, осигуряваща до една седмица в режим на готовност и 6 часа разговори в 3G/4G мрежи.

Поставете оценка:
Оценка 2.2 от 12 гласа.

Свързани новини