Last news in Fakti

17 Април, 2024 16:43 3 727 2

Запознайте се с първия в света „скучен телефон“

  • heineken-
  • смартфон-
  • телефон

Устройството е част от рекламна кампания на Heineken

Запознайте се с първия в света „скучен телефон“ - 1

Heineken и Bodega си сътрудничат, за да представят Boring Phone – телефон, който буквално е скучен. Устройството е произведено от HMD, същата компания, която до скоро произвеждаше смартфони Nokia. От модела ще бъдат направени само 5 000 бройки, които ще бъдат давани като награди.

Boring Phone черпи вдъхновение от Nokia 2660 Flip и може да се похвали прозрачен корпус и с персонализирана монохромна тема, той дава приоритет на минимализма и функционалността. Устройството разполага с 2,8-инчов QVGA основен екран и 1,77-инчов екран върху капака, предлагайки опростено потребителско изживяване. С акцент върху основните функции, скучният телефон е оборудван с основна 0,3MP камера с LED светкавица, FM радио и любимата игра Snake.

Въпреки опростения си подход Boring Phone поддържа до 4G свързаност и разполага с два SIM слота за допълнително удобство. Той предлага 128 MB вътрешна памет, която може да се разшири чрез слот за microSD карта, и се захранва от сменяема батерия с капацитет 1450 mAh, осигуряваща до една седмица в режим на готовност и 6 часа разговори в 3G/4G мрежи.


Поставете оценка:
Оценка 2.2 от 12 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 сектант

    10 1 Отговор
    всички деца трябва да са с такива
  • 2 Стилян

    3 0 Отговор
    Чак пък прървия? преди 20-25г. всички бяха такива.