Отидете към основна версия

4 174 18

Методи Лалов пред ФАКТИ: Идва ми да кажа, че случващото се между Пеевски и Доган е театър (ВИДЕО)

  • методи-
  • лалов-
  • дпс-
  • пеевски-
  • доган-
  • избори-
  • пп-дб

Вижте и ПП-ДБ - те не могат да подпишат едно коалиционно споразумение, а искат да им се доверим да правят проекти, казва юристът

Мюсюлманите и всички други български граждани стават жертва на политическите междуособици, стават жертва дори и заради това, че България няма развитие каквото хората заслужават. Вижте, мюсюлманите са държани в олигархични зависимости от върхушката на ДПС. Това, че в момента тези две крила в ДПС се карат, в един момент ще отмине, ще се уталожи напрежението. Все повече ми идва да изкажа тезата, че това, което се случва между Пеевски и Доган, е театър. Доскоро Доган беше митичният олигарх, недостъпен, в неговите сараи не може да прехвръкне пиле. Изведнъж отиват 10 човека на Пеевски с пълномощно, влизат и превземат един от сараите. Ако беше вярно това, което сме слушали за Доган преди, за неговата сила, за неговата охрана, щеше да има сблъсък, нямаше да може да се влезе. И след това да се налага симпатизанти да ходят и да се жалят. Това обяви пред Лили Маринкова в студио „ФАКТИ“ и предаването „Разговор“ адвокат Методи Лалов.

„Какво е политиката днес? Това е от сутрин до вечер да чуваме за вътрешно-партийни разпри. Вижте и ПП-ДБ. Те не могат да подпишат едно коалиционно споразумение, а искат да им се доверим да правят проекти за възстановяване, да правят дългосрочни, визионерски планове за образование, за здравеопазване. Несериозно е, когато не могат да си оправят вътрешните механизми за взимане на решение, да търсят нашето доверие. Всичко това убива доверието на избирателите. Политиците или го правят умишлено, или са тежки некадърници. И в двата случая това отблъсква избирателя“, добави юристът.

Още от разговора вижте във ВИДЕОТО.

Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 18 гласа.

Свързани новини