3 Септември, 2024 14:40 4 038 18

Методи Лалов пред ФАКТИ: Идва ми да кажа, че случващото се между Пеевски и Доган е театър (ВИДЕО)

  • методи-
  • лалов-
  • дпс-
  • пеевски-
  • доган-
  • избори-
  • пп-дб

Вижте и ПП-ДБ - те не могат да подпишат едно коалиционно споразумение, а искат да им се доверим да правят проекти, казва юристът

Мюсюлманите и всички други български граждани стават жертва на политическите междуособици, стават жертва дори и заради това, че България няма развитие каквото хората заслужават. Вижте, мюсюлманите са държани в олигархични зависимости от върхушката на ДПС. Това, че в момента тези две крила в ДПС се карат, в един момент ще отмине, ще се уталожи напрежението. Все повече ми идва да изкажа тезата, че това, което се случва между Пеевски и Доган, е театър. Доскоро Доган беше митичният олигарх, недостъпен, в неговите сараи не може да прехвръкне пиле. Изведнъж отиват 10 човека на Пеевски с пълномощно, влизат и превземат един от сараите. Ако беше вярно това, което сме слушали за Доган преди, за неговата сила, за неговата охрана, щеше да има сблъсък, нямаше да може да се влезе. И след това да се налага симпатизанти да ходят и да се жалят. Това обяви пред Лили Маринкова в студио „ФАКТИ“ и предаването „Разговор“ адвокат Методи Лалов.

„Какво е политиката днес? Това е от сутрин до вечер да чуваме за вътрешно-партийни разпри. Вижте и ПП-ДБ. Те не могат да подпишат едно коалиционно споразумение, а искат да им се доверим да правят проекти за възстановяване, да правят дългосрочни, визионерски планове за образование, за здравеопазване. Несериозно е, когато не могат да си оправят вътрешните механизми за взимане на решение, да търсят нашето доверие. Всичко това убива доверието на избирателите. Политиците или го правят умишлено, или са тежки некадърници. И в двата случая това отблъсква избирателя“, добави юристът.

Още от разговора вижте във ВИДЕОТО.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 18 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Методи, вятър та вей тебе на бяла кобила

    20 8 Отговор
    Българските турци трябва да са наясно, че конфликтът в ДПС е изцяло за пари и само за пари. Дерибеите от старото ДПС, които почти всички да донасяли за тях на ДС/държавна сигурност/, вече не получават необходимите им средства от ЕС и бюджета за обръчите от фирми и се изнервиха. Пеевски се опита да направи заедно с ББ правителство, но именно тези феодали, експлоатиращи същите тези турци, бойкотираха избора му в Народното събрание, защото от Русия ги подбутнаха за да не се получи ново проевропейско правителство и така се опитаха да дестабилизират ситуацията в страната, размахвайки етническата карта. Първанов от Галъп и други руски проводници веднага почнаха да ни плашат.
    Българските турци и в България и Турция с българските си паспорти ходят свободно на Запад и там работят за по-добри пари. И българи и турци вече не искат да ходят в Коми и Средна Азия да работят за измислени рубли.
    Българският етнически модел не е дело на Доган, неговите основи се коренят в разбирането на традициите на добронамереност, уважение и толерантност на нашите деди и бащи. Доган си приписва тези „заслуги“, защото така трупа пачки на турския и български гръб. Неговите феодали тъпчат и мачкат безнаказано и българи и турци. Именно тази политика на ДПС вече е заплаха за етническия модел у нас. Младите турци от ДПС се Ердоганизират и стават направо нагли.

    Коментиран от #4, #8

  • 2 ТаУмВзе

    11 4 Отговор
    Тоя е открил Топлата вода и Колелото РЕЗКО! ХАХАХАХАХ
  • 3 Заблуден

    9 4 Отговор
    Методи, и като адвокат ли си толкова заблуден или мириса на парите те води във всичко?
  • 4 123

    8 2 Отговор

    До коментар #1 от "Методи, вятър та вей тебе на бяла кобила":

    Какви турци бе човек, какви македонци, човека ти е казал бългаски мюсолмани
  • 5 Читател

    4 4 Отговор
    Правителство няма да има до като не назначат такова в кравария.После ще видим
  • 6 ЕДГАР КЕЙСИ

    10 7 Отговор
    ВОЙНАТА МЕЖДУ ПЕЕВСКИ И МИСТЪР КЕШ(ДОГАН) Е ................ МЕЖДУ СВОБОДАТА И ДЕРИБЕИТЕ(ДИКТАТУРАТА) .................,. ФАКТ !
  • 7 Тома

    3 4 Отговор
    Защото още няма жертви ли.Искаш май кръв за да стане истина.
  • 8 Дурхан

    16 3 Отговор

    До коментар #1 от "Методи, вятър та вей тебе на бяла кобила":

    Пеевски и Борисов пък са монахини от Бачковския манастир нали ?! Те са си олигарси мутри
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 и 2 имат вече свое дпс

    2 1 Отговор
    помаци или не , то се вижда . мохамед ги прави мъченици . и доган и пеевски се молят сега . след 7 рицарски поход има мир и разбирателство . бизнеса е с 2 те фракции . имат си техни . да не пречат на другите .
  • 12 Страшна

    7 2 Отговор
    цензура е в това сайтче.
  • 13 Лалов

    3 3 Отговор
    е един политик...точно колкото беше и съдия. Само пари са му в главата, а е неук като като каруцар.
  • 14 Доган срещу Пеевски

    6 4 Отговор
    Борбата между старото и новото в ... руската мафия.
  • 15 Мунчо

    6 1 Отговор
    Това което става днес беше на път да се случи преди 10 години.Тогава Местан си помисли, че ще успее но беше подведен. МИД му даде едва 20 милиона и той не можа да прескочи бариерата на изборите, защото комшиите си нямаха представа колко гласове се купуват у нас. Ако му бяха дали 200 милиона сега нямаше да има и помен от ДПС, Доган и дерибеите.Щеше да има турска партия Дост доминирана от сиви вълци и ислямисти. Сега явно американците курират дебелия а те са наясно с нещата. Друг е въпросът дали ще се получи и какво ще стане в крайна сметка.

    Коментиран от #17

  • 16 Ами да

    2 1 Отговор
    Тежки, но и злонамерени некадърници са ПП! Бягат от демокрацията, искат да си редят листите на тъмно и от послушковци! Вървят по пътя на вождистките ОПГ-та и ще го отнесат! България не иска това!
  • 17 Стършел

    3 0 Отговор

    До коментар #15 от "Мунчо":

    Местан въобще не се криеше, че е турска подлога и че МИТ стои зад него. Сега някои предписват, че доган го е спрял и донякъде са прави, но само донякъде. Местанчо го играеше много арогантно, нахално провокативно и това щеше да породи наистина непредсказуеми сблъсаци на етническа основа. Може и това да е била целта. Турците искаха техен послушко, какъвто е доган за дс и путин, но местанчо излезе слаба ракия и се изложи.

    Коментиран от #18

  • 18 Стършел

    2 0 Отговор

    До коментар #17 от "Стършел":

    Извинение- сблъсък, а не сблъсак!