Отидете към основна версия

36 467 12

Секс отрядът на Ким Чен-ун

  • северна корея-
  • момичета-
  • отряд за удоволствие-
  • ким чен-ун

Отрядът за удоволствие, включва ученички на възраст от 13 г., които са принудени да изпълняват желанията на севернокорейския елит

Севернокорейският лидер Ким Чен-ун разполага с тайна "армия за удоволствие", в която ученички на възраст 13 г. са принудени да робуват на своите лидери. Това твърди южнокорейският вестник "Чосун илбо", цитиран от в. "Сън".

Момичетата се избират на случаен принцип от войници. Техните семейства и медицинската им история биват обстойно проверявани преди да бъдат окончателно одобрени. След като бъдат избрани, момичетата преминават обстойни медицински прегледи, за да се гарантира, че девствеността им е непокътната.

Веднъж "постъпили на служба", тези момичета трябва да обслужват сексуалните апетити на малък кръг от военния елит на Северна Корея за следващите 10 години.

Те са известни като "Отряд за удоволствие" на лидера.

Това са твърдения, разказани от момичета, успели да избягат от Северна Корея през последните десет години.

Всяко от тях описва мистериозната група по един и същ начин - странен таен свят, където момичета биват изтръгвани от обществото и обучавани в изкуството на удоволствията за възрастни. Отрядът за удоволствие" е съставен от 2000 момичета и е разделен на 3 групи - едната за сексуални услуги, една за масажи и една за песни и танци.

Едно от момичетата разказва как на 15 -годишна възраст войници дошли в училището й, за да я попитат дали някога е правила секс. Тя служила на бащата на сегашния лидер на Северна Корея Ким Чен Ир в продължение на десетилетие. Тя никога не е била викана за секс, но според източници причината е краткият период, прекаран в харема.

Други източници свидетелстват за оргии, практикувани от севернокорейския елит.

Има множество слухове за "Отряда" Според някои Ким Чен-ун го сформирал след смъртта на баща си, според други просто "обновил" съществуващия след смъртта на баща си. 

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини

Новини по държави: