Last news in Fakti

29 Април, 2016 20:28 36 468 12

Секс отрядът на Ким Чен-ун

  • северна корея-
  • момичета-
  • отряд за удоволствие-
  • ким чен-ун

Отрядът за удоволствие, включва ученички на възраст от 13 г., които са принудени да изпълняват желанията на севернокорейския елит

Севернокорейският лидер Ким Чен-ун разполага с тайна "армия за удоволствие", в която ученички на възраст 13 г. са принудени да робуват на своите лидери. Това твърди южнокорейският вестник "Чосун илбо", цитиран от в. "Сън".

Момичетата се избират на случаен принцип от войници. Техните семейства и медицинската им история биват обстойно проверявани преди да бъдат окончателно одобрени. След като бъдат избрани, момичетата преминават обстойни медицински прегледи, за да се гарантира, че девствеността им е непокътната.

Веднъж "постъпили на служба", тези момичета трябва да обслужват сексуалните апетити на малък кръг от военния елит на Северна Корея за следващите 10 години.

Те са известни като "Отряд за удоволствие" на лидера.

Това са твърдения, разказани от момичета, успели да избягат от Северна Корея през последните десет години.

Всяко от тях описва мистериозната група по един и същ начин - странен таен свят, където момичета биват изтръгвани от обществото и обучавани в изкуството на удоволствията за възрастни. Отрядът за удоволствие" е съставен от 2000 момичета и е разделен на 3 групи - едната за сексуални услуги, една за масажи и една за песни и танци.

Едно от момичетата разказва как на 15 -годишна възраст войници дошли в училището й, за да я попитат дали някога е правила секс. Тя служила на бащата на сегашния лидер на Северна Корея Ким Чен Ир в продължение на десетилетие. Тя никога не е била викана за секс, но според източници причината е краткият период, прекаран в харема.

Други източници свидетелстват за оргии, практикувани от севернокорейския елит.

Има множество слухове за "Отряда" Според някои Ким Чен-ун го сформирал след смъртта на баща си, според други просто "обновил" съществуващия след смъртта на баща си. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 cgndgn

    5 0 Отговор
    Ким Чек У.- най-големия демократ на света!
  • 2 множество слухове

    6 0 Отговор
    "Тя служила на бащата на сегашния лидер на Северна Корея Ким Чен Ир в продължение на ДЕСИТИЛЕТИЕ. Тя НИКОГА не е била викана за секс, но според източници причината е КРАТКИЯТ ПЕРИОД, прекаран в харема." Логиката ми подсказва, че е време да се напия и да стана безсмъртен щом на тея десет години им се виждат "кратки"
  • 4 Мечтател

    5 1 Отговор
    Чиста и упашата измислица!

    Коментиран от #5, #11

  • 5 Янко

    2 0 Отговор

    До коментар #4 от "Мечтател":

    Мислиш ли?
  • 6 Мечтател

    4 0 Отговор
    Всяка лъжа повторена много пъти, става истина!
  • 7 ха сега де

    6 0 Отговор
    що не пишете за "стажантките" в белия дом, които ги използват за "калъфки" на пури?
  • 8 qwr

    1 1 Отговор
    ПРОПАГАНДА! Тоя си е чист п...л, какви ученички :D
  • 9 пръча

    2 0 Отговор
    Девиз на ЦРУ:"Когато исипеш една кофа л...на по една стена,колкото и да я миеш после все,ще остане нещо!".
  • 10 един

    0 0 Отговор
    ПАРТЕНКИ!!!!!!!!!!!ВСИЧКО Е ЗА ЗАБЛУДА НА ПРОТИВНИКА.
  • 11 Бай Аспарух

    0 0 Отговор

    До коментар #4 от "Мечтател":

    "упашата" ахахахахах
  • 12 кроко

    0 0 Отговор
    На вестник СЪН и без да му нареждат като на нашенските медии, пишат само простотии и клевети, само и само да няправят сензацийка! Така че не мисля, че неговите публикации трябва да се взимат на сериозно от който и да е самоуважаващ се журналист!
    И най-вероятно въобще не съществува такъв вестник, като "Чосун илбо".
    Преди 2-3 години имаше едно видео на северно-корейски деца, пеещи уж песен със смъртни закани към САЩ и това видео даже по националните телевизии го коментираха . Ама господарите на ефира си направиха труда да преведат песничката и да им апокажат на журналистите колко са прости, щом се вързват на евтини жълтини!
    Тая новина е същото нещо!
  • 13 Гост

    0 0 Отговор
    Като кокошки сме бе, подхвърлят ни нещо и ние кълвем ли кълвем...кога ще се Осъзнаем?
Новини по държави: