Отидете към основна версия

9 447 160

Скот Ритър: Тъкър Карлсън свърши работата на Байдън, Блинкън и Хилари Клинтън ВИДЕО

  • скот ритър-
  • сащ-
  • пусия-
  • тъкър карлсън

Бившата първа дама нарече журналистът "полезен идиот"

Снимка: YouTube

Американският журналист Тъкър Карлсън показа повече качества, които трябва да притежава един дипломат, отколкото бившият държавен секретар на САЩ Хилари Клинтън, която нарече Карлсън „полезен идиот“.

Това мнение изрази в петък бившият офицер от морското разузнаване на САЩ и бивш инспектор на ООН Скот Ритър по повод интервюто на журналиста с президента на Русия Владимир Путин.

„Дипломацията си е дипломация. Това е изкуството да седнете с хора, с които не сте съгласни, и да се опитате да постигнете компромис, за да избегнете конфликт. Няма нищо дипломатично в Клинтън. Тя не беше добър представител на САЩ. Не е нужно да сте съгласен с Владимир Путин, за да признаете необходимостта да седнете и да го слушате. Тъкър Карлсън върши работата, която Антъни Блинкен, Джо Байдън и Хилъри Клинтън трябваше да свършат“, каза той в подкаста на Youtube Judging Freedom.

Интервюто на Путин с Карлсон продължи 2 часа и 6 минути, като през това време руският лидер отговори на около 60 въпроса, включително различни уточнения от събеседника.

Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 155 гласа.

Свързани новини