Last news in Fakti

11 Февруари, 2024 07:31 9 399 160

Скот Ритър: Тъкър Карлсън свърши работата на Байдън, Блинкън и Хилари Клинтън ВИДЕО

  • скот ритър-
  • сащ-
  • пусия-
  • тъкър карлсън

Бившата първа дама нарече журналистът "полезен идиот"

Скот Ритър: Тъкър Карлсън свърши работата на Байдън, Блинкън и Хилари Клинтън ВИДЕО - 1
Снимка: YouTube

Американският журналист Тъкър Карлсън показа повече качества, които трябва да притежава един дипломат, отколкото бившият държавен секретар на САЩ Хилари Клинтън, която нарече Карлсън „полезен идиот“.

Това мнение изрази в петък бившият офицер от морското разузнаване на САЩ и бивш инспектор на ООН Скот Ритър по повод интервюто на журналиста с президента на Русия Владимир Путин.

„Дипломацията си е дипломация. Това е изкуството да седнете с хора, с които не сте съгласни, и да се опитате да постигнете компромис, за да избегнете конфликт. Няма нищо дипломатично в Клинтън. Тя не беше добър представител на САЩ. Не е нужно да сте съгласен с Владимир Путин, за да признаете необходимостта да седнете и да го слушате. Тъкър Карлсън върши работата, която Антъни Блинкен, Джо Байдън и Хилъри Клинтън трябваше да свършат“, каза той в подкаста на Youtube Judging Freedom.

Интервюто на Путин с Карлсон продължи 2 часа и 6 минути, като през това време руският лидер отговори на около 60 въпроса, включително различни уточнения от събеседника.


Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 155 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Браво

    260 35 Отговор
    На Тъкър Карлсон!

    Коментиран от #70, #73

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Ццц

    327 33 Отговор
    Хилъри Клинтън е една обезумяла от злоба бабичка. Ако беше победила Тръмп, войната в Европа щеше да е много по-голяма, отколкото по времето на обезумелия от простотия дядка. Тези, които дърпат конците и на двете кукли са най-голямата опасност за света.
  • 4 Не знам на кой работата е свършил, но

    289 30 Отговор
    Със сигурност това интервю ще се превърне в най-гледаното "нещо" в света.

    Коментиран от #75, #79

  • 5 Демократ

    213 13 Отговор
    Време е демократичната фашистка ненормална група да и се сложи край завинаги
  • 6 Фон дер Миндер

    254 15 Отговор
    Мача вече е свирен ! Тъкър Карлсън просто открехва прозореца/ разбирай Овертон / . Кирливите ризи тепърва ще почнат да излизат на показ .Който разбрал - разбрал , който не -търпение

    Коментиран от #139, #141

  • 7 123

    280 18 Отговор
    Царя на света 2 часа говори без да чете а стария човек не знае къде се намира среща се с духове и всички от ЕС и САЩ му се кланят егати смешници те вървим към дъното с бг продажниците ха ха ха ха

    Коментиран от #16, #72

  • 8 Киевската

    220 18 Отговор
    Нацистка хунта се разпада!Бандеровците се захапаха за гърлата! Зеленото наркоманче е в паника!

    Коментиран от #14

  • 9 Контранаступа

    158 11 Отговор
    Се оказа жалък провал!
  • 10 Само вчера

    191 18 Отговор
    600 украински войници са се предали в Авдеевка!
  • 11 койчо от койнаре

    160 14 Отговор
    Няма нищо учудващо в това . Тия кото застанат по върховете на управлението и стават неспасяеми , богопомазани , безсмъртни а Карлсън е човек който гради кариера или трупа имидж и не е изключено скоро да го видим в политиката . Всъщност , вярвате ли че тия правят това което мислят ? Дали смятат че Русия наистина би нападнала страна от Нато ? Естествено , че не . Повтарям за "слаботокиовите " , ако населението на Донбас и Крим доброволно бяха напуснали СССР или ОНД едва ли щеше днес да сме свидетели на тази война въпреки че "артистите" от Сащ са готови от всичко да направят конфликт ....... и трябва да признаем че го умеят .
  • 12 Ако чакахме

    177 13 Отговор
    Факти да ни съобщят какво са казали Скот Ритър, Дъглас Макгрегър, Алистър Кърк, Тони Шефърд, Рей Макгавърн, Лари Джонсън и още много, много други професионални военни, дипломати, разузнавачи и аналитици, още.щяхме да вярваме, че Украйна печели...Ама не би. Четем и гледаме и друго.
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Ком

    121 7 Отговор

    До коментар #8 от "Киевската":

    В една книга описваща края Третия райх най - впечатляваща фраза беше:"Вълците започнаха да св само изядат."
  • 15 Между другото

    137 7 Отговор
    И бай Арестович запя съвсем друга песен, и не верва в перемогата...А щяхме кафе да пием в Крим...Ех, какви времена бяха...Мъка..

    Коментиран от #93

  • 16 БАРС

    128 6 Отговор

    До коментар #7 от "123":

    ДА ПРАВ СИ НО НАЙ ЛОШОТО Е ЧЕ И НАШИТЕ ИМ СЕ КЛАНЯТ.
  • 17 те така е

    162 11 Отговор
    Една от целите на Путин бе да припомни простичката, но забравена или даже непозната за определени общности и индивиди на Запад истина, че Русия е велика с хилядолетната си история, респ. с разпростряността на историческите си достояния през три епохи, докато САЩ, претендиращи уж да ни водят и да ни бъдат светъл пример, едва имат 250 годишна история, и то само в модерността, в чиито рамки всичко автентично човешко ускорено се профанизира.

    Коментиран от #92, #104

  • 18 Браво за мнението

    145 9 Отговор
    Колко пъти сме се опитвали и сме коментирали този факт, но Скот го е направил изключително добре. ......... Украйна поредната американска база!
  • 19 Козарчето Ритър

    20 174 Отговор
    Свинята Ритър си мисли че на някой му пука да преговаря с лъжливото изкривено джудже което доказа че преговори с него са загуба на време
  • 20 кой разбрал , разбрал

    129 8 Отговор
    Струва ми се, че самият Тъкър Карлсън, а и някои от писалите в блога на Мъск под видеоматериала, възприеха обширния исторически ескиз на Путин като опит за бягство от отговор на поставения въпрос, очаквайки интервюто да протече обичайно, т.е. като talk show. Путин обаче беше наясно с това и го пресече в зародиш. Така изпъкнаха разликите в двата гещалта: докато за американеца ескизът през историята е досаден опит за измъкване от отговор, за културно форматирания руснак или европеец - е самият отговор.

    Коментиран от #34

  • 21 Всъщност,

    109 7 Отговор
    Не можеш да искаш от атлантическите ястреби дипломатичен подход. Те за това са ястреби и действат само от позицията на силата, нищо че някои от тя се имат за "демократи". Проблемът е в тези, които гласуват за тях или ги поставят начело на държавите
  • 22 Важното е

    69 14 Отговор
    Контранаступа да върви и Леопардите след като влязоха в Крим обсаждат Москва!Хаймарсите разрушиха керченския мост!
  • 23 гост

    60 9 Отговор
    Като погледнеш Русия е фактор от Петър насам. В този смисъл с малко предхожда Сащ в бизнеса с империи. Инак Карсън да бе взел интервю с някой БГ патриот с 1300+ претенции или пък с някое маке или окраинец .
  • 24 Тоя Рутер

    18 138 Отговор
    Само като му видиш физиономията.
    И ти става ясно за какъв Глист става дума
    Хахаха

    И всички Путеняци го възнасят , все едно е някакъв голям Експерт.

    А човека е една Обикновена Волга .
    Както нашата Подлога.

    Коментиран от #27, #29

  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 УДОВЛЕТВОРЕН

    141 9 Отговор
    Само заради безпомощната злоба на Хилъри си заслужаваше това интервю. Госпожата щеше да получи инсулт.
  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 отвратен

    126 7 Отговор
    Дори козяците и да са го гледали, изобщо не са го осмислили! Но дежурните нападки и обиди срещу Путин и Русия са в изобилие...
  • 29 е като няма

    61 6 Отговор

    До коментар #24 от "Тоя Рутер":

    както да кажеш от завист и натурална природна тъпата, какво очакваш?
  • 30 статистически

    102 6 Отговор
    Медийното резюме на интервюто на Владимир Путин с Тъкър Карлсън в прости цифри: традиционните западни медии бяха победени. Само за сравнение: Fox News е най-гледаната кабелна мрежа със средна аудитория от 1,85 милиона зрители на вечер в най-гледаното време. MSNBC има средно 1,22 милиона зрители. Популярният американски телевизионен канал CNN има средно едва 582 хиляди зрители. Интервюто на Тъкър Карлсън с Владимир Путин получи над 68 милиона гледания в "X" само за няколко часа. Хаштагът „Путин“ стана най-популярният в областта на политиката в американския сегмент на тази социална мрежа. Много потребителски коментари под поста на Тъкър Карлсън с публикуването на интервю с Владимир Путин и популярни карикатури в социалните мрежи гласят: „традиционните американски медии са мъртви“, „те нямат какво повече да предложат“.

    Коментиран от #50

  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 404

    93 6 Отговор
    Малко хора знаят,че през януари 2022 година руската телевизия Спутник имаше по-голяма гледаемост в САЩ от CNN !!!
  • 33 Тъкър

    11 113 Отговор
    е обикновек болшевик,който за сега успешно се движи между капките.Информирайте се ,кой е собственика на ФоксНюз и тогава ще ви стане ясно,как така,сега преди изборите в росиа изведнъж този загрижен журналист,реши да се чуе и мнението на путин.От два месеца се води разследване по установяване на собственоста на медията и се говори за отнемане на лиценза,ако се установи участие на руски олигарси близки до путин.

    Коментиран от #100, #131

  • 34 Е ти какво очакваш

    119 6 Отговор

    До коментар #20 от "кой разбрал , разбрал":

    От американец? Интерес към историята, и нейното значение в европейската политика?!
    Че дувара на дядовата ми къща е по стар от САЩ...
    Как да разбере значението на историята за нация на 1000г. с безкраен низ от войни на собствена територия. Повечето там вярват, че ВСВ е спечелена от Капитан Америка...

    Коментиран от #38

  • 35 Всъщност

    8 115 Отговор
    Интервюто с Карлсън беше грешка по една проста причина..Путин показа доколко разчита на армията си от тролове да му решат проблемите и видимо цъфтеше от самодоволство

    Коментиран от #54

  • 36 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 37 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 38 Отново не познахте

    17 96 Отговор

    До коментар #34 от "Е ти какво очакваш":

    Руската история е писана от болшевиките и много малко неща там отговарят на историческата истина
  • 39 Карлсон който живее

    14 116 Отговор
    На Тавана , Трябваше да пита Дребосъкът от Бункера.

    Как така до оня ден твърдеше че
    Ленин е създал Украйна .
    И Изведнъж

    Сталин създаде Украйна.

    Хаха

    От толкова много лъжи Ботокса вече не знае кога и къде какво е казал .

    Но записите помнят , а пък Шизофренията толкова яко го бие у главата ,че блещи само простотии

    Но поне всички видяха Резила на Педя Човек
    Лакът Плъх.
    Евала

    Коментиран от #42, #150

  • 40 ценен подарък за проучване и публикуване

    103 5 Отговор
    Американският журналист Тъкър Карлсън е получил специален подарък на тема история от президента Путин - пакет с писмата на Богдан Хмелницки, в които са казани множество истини, умишлено премълчавани от украинската пропаганда и западните тълкуватели на историята.
  • 41 Никой не коментира

    84 3 Отговор
    ДУХОВНОТО в това интервю. Ще се изумите на какво недостижимо за нас ниво е руската църква. С духовниците там може да говорите на всякакви теми включително до кввнтова физика, извънземни и изкуствен интелект независимо от възрастта им. РАЗБИХА МЕ, и още повече заобичах православието.

    Коментиран от #153

  • 42 Оле Отвори Очички

    83 5 Отговор

    До коментар #39 от "Карлсон който живее":

    руската държава си е дала ясна сметка, че само чрез усилване на Православната Църква може да се постигне държавен и всенароден подем. Което впрочем доказва ясно нашата собствена българска история - когато сме се обръщали към Христос и Православната Църква сме били най-силни, и обратното. Това е положението. Време е да се върнем към нашия здрав корен. Православието е Истината и основата ни, без нея - изчезваме.

    Коментиран от #55, #148

  • 43 Мххмхмхм

    6 53 Отговор
    След интервюто на Тъкърчо,Русия ще спечели за 3,4 деня.
  • 44 Стефан

    76 4 Отговор
    Според последни данни интервюто към 20ч. на 10.02.2024г. е гледано от 170 милиона човека. Интересно колко ще се след още 2-3 дена.

    Коментиран от #48

  • 45 В. В. П.

    15 54 Отговор
    Полша се заигра и принуди Хитлер да я нападне! Но тъй като не се отказа от Данцигския коридор, поляците все пак го принудиха, те се заиграха и принудиха Хитлер да започне Втората световна война започна с тях.

  • 46 СТРАТЕГ

    95 6 Отговор
    Путин с едно движение постигна ОГРОМНА медиина победа над милиардната пропагандната машина на англосаксите. Съмнявам се дали Байдън може да осмисли това, камо ли да направи нещо от този мащаб.

    Коментиран от #96

  • 47 Слави

    99 8 Отговор
    Наистина страхотно интервю между отличен журналист какъвто е Тъкър и един невероятен политически лидер какъвто е Путин. Няма място за сравнение между Путин и Байдън / които се ръкува с несъществуващи лица и след реч не знае накъде да тръгне /. Жалко за американците които си имат такъв ,, лидер", които не знае на кой свят е горкия. А най-безумното е че се кандидатира за втори мандат. Явно Джо е удобният кандидат. ,, Бог да не пази америка". За сметка на това с интервюто Путин показа на света, че е лидер от класа.

    Коментиран от #52

  • 48 Само питам

    29 15 Отговор

    До коментар #44 от "Стефан":

    Ти изгледа ли го до края бе умник?
  • 49 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 50 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 51 бай Коста

    69 6 Отговор
    Зеленски рискува да влезе в ролята на изпаднал лидер след грозния скандал със Залужни
  • 52 Така е

    10 87 Отговор

    До коментар #47 от "Слави":

    Лудия Ботокс един път
    Твърди Че
    Ленин е създал Украйна
    После твъри че е Сталин.

    Не знае на коя ръка му се намира часовника .

    На Зелински баща му бил воювал през ВСВ

    А човекът е роден 1947 година .

    Полша била нападнала Германия .

    Изобщо не знае къде се намира

    Дъртия Педофил.

    Хахаха

    Коментиран от #60, #66, #152

  • 53 Ретранслатора

    44 5 Отговор
    Голяма липсваща тема в интервюто е войната в Газа, а това вълнува много повече американците. Добре дошло е мнението на Путин и как вижда разрешаването на конфликта.
  • 54 ПАСА КОЗИ

    8 51 Отговор

    До коментар #35 от "Всъщност":

    Като гледам 150 милиона трола вече има Путин.
  • 55 Кое Православие

    10 65 Отговор

    До коментар #42 от "Оле Отвори Очички":

    Това на КГБ ли ?

    Няма Руска Църква
    Има Отдел на КГБ .

    И Гундяев начело.


    Хахаха

    Коментиран от #57

  • 56 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 57 и как да има православие

    53 7 Отговор

    До коментар #55 от "Кое Православие":

    Като потника изгони поповете , затвори манастирите и разпродаде иконите . ха ха ха малоумняк ...
  • 58 Американското лоби е яхнало украинския

    60 7 Отговор
    народ . И явно не иска да си оставя играчката скоро.
  • 59 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 60 афторчето

    24 4 Отговор

    До коментар #52 от "Така е":

    знаем ти номера на подметките . нема къде да ходиш .
  • 61 афторчето

    9 6 Отговор

    До коментар #59 от "Каква стана тя":

    знаем ти номера на подметките . нема къде да ходиш .
  • 62 КАСАПИН

    72 7 Отговор
    ЗНАЧИ ТАКЪР Е ПОЛЕЗЕН ИДИОТ
    БАЙДЪН ТОГАЗ Е БЕЗПОЛЕЗЕН ИДИОТ
    А ТОЯ ЗЛОБЕН БАБИШКЕЛ НЕ СТАВА И ЗА ИДИОТ
    АБЕ ЩО СЕ РАЗКВИЧАХТЕ ВСИЧКИ В ХОР БЕ
    Я ПОГЛЕДНЕТЕ В ГАЩИЧКИТЕ ДА НЕ Е КАФЯВО
  • 63 Жълтохубавец

    54 6 Отговор

    До коментар #59 от "Каква стана тя":

    Ау, пророних сълза за подивелите слепоочия...Какво лицемерие, то е ясно х а з а р и н да мисли за славяните които хвърля в огъня. Виновни са самите Украинци за положението си. Хау!
  • 64 Джон Миършаймър

    61 9 Отговор
    Русофобията подлуди много хора и те реагират глупаво на интервюто с Путин. Така е и с Хилари Клинтън
  • 65 Изслушах внимателно

    8 21 Отговор
    Интервюто с Путин
    Доста истини каза той но направи и една според мен от компетентност сериозна грешка
    Каза на карлсън че населението на Индонезия е 600 милиона души докато то едва клони към 300 милиона
  • 66 Защо лъжеш

    56 6 Отговор

    До коментар #52 от "Така е":

    Путин не каза че Полша е да паднала Германия а че е била съюзник на Германия докато са си разделили Чехословакия

    Коментиран от #69

  • 67 Рашън ЛейдиБой

    8 53 Отговор
    Володя, ну что ты делаешь? Зачем ты поддерживаешь сегодня неонацистов на Украине, когда твой отец воевал с фашизмом? Он фронтовик


    Бащата на Зеленски е роден 1947
    Година

    Ботокс баце , ботокс .
    Омекнал му е мозъкът на Кремълския Пинокио.

    Коментиран от #142

  • 68 един

    3 51 Отговор
    Карлсън щото свършил работата на не нам си кой затова има информация,че съжалява за взетото интервю,но както се казва късно е чадо,стана за резил на целия свят,а Факти определено играе в отбора на путин!
  • 69 Не бе не

    17 41 Отговор

    До коментар #66 от "Защо лъжеш":

    Просто Путлер трябваше да
    Каже че освен Германия и Русия нападна Полша.

    Разделиха я на две Полша .
    Сталин леко ги пропусна.
  • 70 Скот Ритър е олицетворение

    43 61 Отговор

    До коментар #1 от "Браво":

    на лъжата, подлоста и педофилията събрани в едно...

    Изключително противен и нагъл индивид.

    Интересното е, че срещу простия, кремълски диктатор в Русия вече има дело за нацистка пропаганда, която той направи по време на на "интервюто" с американския клоун...

    Коментиран от #88

  • 71 хахахахаха тинтири минтири

    36 56 Отговор
    в момента тоя тъкър го правят на пихтия , защото се държа като марионетка на диктатора путин и не му зададе нито един неудобен въпрос
  • 72 Кантар

    13 52 Отговор

    До коментар #7 от "123":

    Значи не си гледал интервюто. През цялото време на Путин му говореха какво да казва директно в ухото под предлог , че му се превежда.
  • 73 браво защо ?

    10 29 Отговор

    До коментар #1 от "Браво":

    Заото марионетките на диктатора се подкрепят ?
  • 74 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 75 Прав си 😂

    44 60 Отговор

    До коментар #4 от "Не знам на кой работата е свършил, но":

    Целият свят видя, че Русия се управлява от типичен, дърт фашист-нацист...

    Коментиран от #87

  • 76 Леле тази

    56 12 Отговор
    Клинтъница. Тя ходи на сбирките на сатанистите, палят огньове и пият детска кръв. Какво можеш да очакваш от психично болни ненормалници? Журналистът Алекс Джонс пусна видео от техните оргии и те яко го подгониха. Не знам, дали е още жив? И Джулиан Асанджас пусна документи за техните безобразия и него смачкаха. Да живее демокрацията, която си е сатанизъм....
  • 77 Истината

    46 60 Отговор
    Скот Ридър е платения от Кремъл провален в живота американец, който често участва в путинската тв и раздава интервюта ,възхваляващи военнопрестъпника терорист.. Хранилката е яка, там са 26 провалени в живота американски и европейски предатели,които обслужват путлер. Доказано е. Сега в този списък се добави и Карлсон, платен от мошеника Тръмп, приятеля на Путин. Пропагандата е жестока и Гьобелс може да й завиди, защото сега има и кибер война на новия Хитлер на 21 век. Преди 80 г.обаче на никой не му и минавало през ум да интервюира Хитлер. Моралът сега е изчезнал напълно в някои хора.

    Коментиран от #80, #82, #83, #84, #85, #102

  • 78 Интелект

    56 12 Отговор
    Клинтън,Мадлин Олбрайт,Фон дер Лайн са просто лицето на Сатаната и на задкулисието !Жестоки и сега много гневни, че Вова им зашлеви жесток шамар!Да живее Св. Православие!
  • 79 Да, да...

    46 7 Отговор

    До коментар #4 от "Не знам на кой работата е свършил, но":

    И най-важнлто от ЦЯЛ СВЯТ! Освен този един милиард зомбита, има и останал свят! Китай, Индия, Южная Америка, Африка, арабите, мюсюлманите... Останалите ма много повече и вече разбират, че западналите бутат света И към тяхната гибел. Натото иска да умре С Русия, А останалите???
    И те ЛИ ИСКАТ да получат гадна планета??? Как ще живеят, после това безумие???
    Трябваше Путин да се обърне и към тях!!! Те тогава цялата планета ще смачка психопатите.
  • 80 КЪТ БЕШЕ В ДЕТСКАТА ГРАДИНА

    13 8 Отговор

    До коментар #77 от "Истината":

    ТИ ПРАЙШЕ ПО ГОЛЕМИ ИДИОТЩУНИ И УТ КЪТИН НО ДАСКАЛИТЕ ТЪРОЕЛИВО ТА ИЗЧАКВАХА ОМАЙВАХА БЕЛКЕМ ВЛЕЗЕЛ В ПРАВИЯ ПЪТ А НЕ СЕ ТЕ ЗАКЛЮЧИЛИ В МАЗЕТО ИЛИ СТАЯТА С ЧАРШАФИ ИЗООООЛИРАН !!!!!!!!.ГОВОРИЛИ СА С ТЕБЕ ЕТО ТОВА В ДИПЛОМАЦИЯ ОБЯСБЕНО КАТО НА СЛАБИРАЗВИТ
  • 81 Хахахаха

    5 32 Отговор
    Е, тогава сега пусин да слуша Европа. Да се изтегли от Украйна.
  • 82 Само типични

    32 33 Отговор

    До коментар #77 от "Истината":

    ypoди са в услуга на кремълския режим и бункерния, къс диктатор.

    Коментиран от #99

  • 83 А кой според

    29 34 Отговор

    До коментар #77 от "Истината":

    Теб е "успешният в живота американец "?
    Тия психопати ли, които от години унищожават страни и народи с войни и Майдани, крадат от цял.свят и паразитират на него!
    Германците купуват стомана, други материали, пробиват, заваряват, режат, правят корпуси, фарове, спирачки, бордови компютри и събират всичкото в страхотна кола. Ония търтеи седят, натискат копче и "произвеждат " 500 000 000 долара от въздуха и им ги "превеждат" на компютъра! А вземат колите!!! И така е и с китайците и с нас и с цял свят.... До кога ще кара това?
  • 84 Ццц

    43 23 Отговор

    До коментар #77 от "Истината":

    Няма как да четеш само фантазиите на един наркоман, "експертизите" на "мозъчния" тръст на Нюланд и главоболията на Рьопке и да претендираш, че говориш истината. Би трябвало точно демократичните атлантици да приветстват, че чуват и другото мнение, но всичките гадинки, подгадинки или най-обикновени подлоги вкупом подскачат два дена като ужилени. 🤣 Така че интервюто си свърши работата по един прекрасен начин. Освен това Путин даде и една папка на журналиста с архивни документи, които са много по-достоверни от една "карта" на Украйна, която се появи преди 1 година и би трябвало да докаже, че днешното пепелище е съществувало преди 4 века. Вие атлантиците никак не обичате някой да мисли, защото чувствате слабост пред такъв чонек, че може повече от вас, а още повече, когато мисли обратното и го подкрепя с аргументи. Предпочитате да се захласвате по "защитника" на европейските ценности, който беше поканен в ЕС точно след като отмени изборите в Украйна. Война е ще кажеш, но футболното първенство се играе и в момента. Нали знаеш какво означава това за бъдещата легитимност на ЕС като защитник на ценности? Русофобията отдавна ескалира в чиста простотия, но сега Путин умело я използва, за да свали гащите на враговете си по начин, че и да ги вдигнат, пак ще се смеем на това, което сме видели.

    Коментиран от #94, #155

  • 85 Моряка

    10 8 Отговор

    До коментар #77 от "Истината":

    Истината винаги е относителна и субектина.Не си ли учил философия?Жалко.
  • 86 Халва

    4 29 Отговор
    Скот Ритър похвали другия полезен идиот Тъкър Карлсън. А третия пусна тази статия.
  • 87 Интелект

    10 33 Отговор

    До коментар #75 от "Прав си 😂":

    А на вас с ментални и психосоматични проблеми мястото ви е в лудницата!
  • 88 Ти правиш типично

    30 25 Отговор

    До коментар #70 от "Скот Ритър е олицетворение":

    Изказване на фашист.
    Фашизмът не понася друго мнение, друга истина, друг тип хора с друга култура. Жонов е да ги изкорми, че не са "демократични" като него.
    Иди в немските музеи от преди 85 г и ще видиш, как фашизма ИНДУСТРИАЛНО е унищожават "унтерменшените"! Различните, неприемливите за него, ненужните, "опасните"! Днещния фашизъм е още в началото. Дано не стигнем до последната му фаза.

    Коментиран от #105

  • 89 Зейфод Бийблброкс

    24 3 Отговор
    На Тъкър Карлсон и аз ще дам интервю! Фанатичният му смях ме пчели всеки път ;)
    Майтапът настрана, но наистина свърши работата на тримата влъхви споменати в статията.
  • 90 Toзи Карлсън като е толкова кадърен

    7 38 Отговор
    Защо го изгониха от топ позиция в топ медия и сега се продава на който даде повече?

    Коментиран от #103

  • 91 ТИГО

    18 30 Отговор
    Знаете ли простата сметка ,защитават Джуджко като че той ги храни !! Това не знам как се нарича но и глупостите за сатанисти,зомбита,черепи ,кокали и друга гарнитура смъква Ръсолайките на ниско ниво(Не че са нещо друго) !! Знаете ли ,имам едно голямо лампово радио Грундиг което изглежда като катедрала стерео е и е с грамофон и магнетофон произведено е 1962 година и работи нищо не е пипано ! Та тия дето загубиха войната няма и 20 години правят неща които тези дето я спечелиха сега не могат да направят ! Е затова злобеете на нормалният свят щото сте посрEдствени и завистливи ! Просто е такъв материала и се правите на жертви....! Една весела случка приятел тираджия някъде в СССР зима ,тира е Со мат Мерцедес ! На вън -10 вътре Африка ,качва стопаджия руснак и онзи започва да разпитва къв е камиона,какво може ,и такива неща ! Македонеца обяснява оня изтърсва "МАЗ лучший .....Македонеца спира и го сваля ! Айде като "МАЗ лучший та така ...

    Коментиран от #121

  • 92 Факт е

    37 7 Отговор

    До коментар #17 от "те така е":

    САЩ е от 1776 г, а Руската Академия на науките основана 1724 г. Т.е. е с 50 години повече !

    Коментиран от #101, #137

  • 93 Буданов

    8 8 Отговор

    До коментар #15 от "Между другото":

    Между другото всеки ден си пием кафе в Крим. Даже огън палим.
  • 94 Браво!

    18 35 Отговор

    До коментар #84 от "Ццц":

    Все по-често виждам толкова много глупости в един пост...
    Явно си струват копейките?

    Какъв морал трябва да имаш... за да бъдеш подобен демагог и лицемер? Ще ми защитаваш агресор тръгнал да убива хиляди за да граби чужда територия...

    Коментиран от #109, #111, #116

  • 95 Сократ

    34 8 Отговор
    А Хилари е безполезен идиот.
  • 96 съсед

    12 3 Отговор

    До коментар #46 от "СТРАТЕГ":

    А сега направи стратегия как да изхвърлиш боклука преди жена ти да се е прибрала от кафето с приятелки.
  • 97 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 98 МирО

    39 7 Отговор
    Евала на тоя пич, Путин е най - мъдрия и уравновесен политик на столетието.
  • 99 Ццц

    42 11 Отговор

    До коментар #82 от "Само типични":

    А що за хора нон стоп обиждат ръста на Путин, но се "празнят" при вида на по-ниския от него Друсаленски? Не са ли същите, които реват за Украйна, но с две ръце приветстват войната срещу "химическите" оръжия на Садам Хюсеин? Бил ли си роден тогава, помниш ли събранието на ООН през 2003- та година, кога англо и американосаксите излъгаха по един брутален начин цял свят с "доказателствата" които никога не бяха доказани? Само глуп@к се спъва два пъти в един камък, а вас ви лъжат ежедневно и пак вярвате. Какво да кажем за вас тогава?
  • 100 Хаха

    38 7 Отговор

    До коментар #33 от "Тъкър":

    Гладна кокошка просо сънува.
    Вие русофобите все руски олигарси и шпиони бълнувате.
    Ние обаче знаем вече истината около краварската пропаганда
  • 101 Ти да видиш факт

    5 14 Отговор

    До коментар #92 от "Факт е":

    Университетът в Копенхаген е основан през 1479 г. Сметни разликата, моля.

    Коментиран от #128

  • 102 Забелязал

    23 35 Отговор

    До коментар #77 от "Истината":

    И на кремълското, мъртво джyдже и на двойника му сега, изобщо не им пука за убитите и осакатени, стотици хиляди мужици в Украйна... РФ няма потенциал да спечели тази война, а само ще удължи агонията си до поражението и капитулацията които са неизбежни...
    Безсмислено е да използват медийните си марионетки.
  • 103 Ццц

    34 20 Отговор

    До коментар #90 от "Toзи Карлсън като е толкова кадърен":

    Защото медиите в САЩ са независими, честни и обективни и 97 % от тях са собственост на корпорациите, които правят и печелят от войните по света. Путин и това каза - всички водещи европейски медии са собственост на американски. Прави си изводите, ако можеш да правиш нещо с най-северния си орган.

    Коментиран от #106, #107

  • 104 вглъбен

    7 14 Отговор

    До коментар #17 от "те така е":

    Не изключвам някога някой неандерталец да е бил руснак, но оттогава насам еволюция не се наблюдава. За сметка на това татари, монголи, шведи и най-вече българи доста са разредили тази иначе успешна генетична комбинация.
  • 105 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 106 Този Карлсън като е толкова кадърен

    11 15 Отговор

    До коментар #103 от "Ццц":

    В уволнението му аз виждам една по-проста, по-ясна и категорично скъпа причина - 781 милиона долара обезщетение, което Фокс Нюз трябваше да плати в извънсъдебно споразумение за щети, нанесени от Тъкър Карсън на Dominion Voting Systems. Найс, а?

    Коментиран от #113

  • 107 Ха-ха-ха

    23 38 Отговор

    До коментар #103 от "Ццц":

    Медиите навсякъде са платени...

    Дъртият диктатор си вкара абсолютен автогол защото целия свят разбра от това "интервю", че моли официално САЩ и Запада за пощада... 😂😂😂

    Коментиран от #126

  • 108 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 109 Много елементарно

    33 15 Отговор

    До коментар #94 от "Браво!":

    Мислене. Но Русия територия не им трябва. Отделно документите показаха че това Укра, е сборище от територии, които са им дадени от съседите по капризите на историята. Даже не е и народ там, а смесено население от всякакви на чужда територия... Е, ако Русия я вземе, тя си е тяхна. И Крим също е руски. Никаква Укра не е воювала в миналото за него. Такава страна не е имало. Сборище от македонци на чужда територия са.

    Коментиран от #112

  • 110 В.В.П.

    28 10 Отговор
    Хилари е безполезен нужник.. безсрамна .Злобна старица ...Само трепане за янките и подлогите им..Пускай буревестниците .Вовка!
  • 111 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 112 Има си международни закони

    13 14 Отговор

    До коментар #109 от "Много елементарно":

    и правоТъпако...

    Това твоето са кръчмарски разсъждение на алкохолик...

    Не можеш да взимаш безнаказано нещо чуждо...

    Коментиран от #117

  • 113 Там тези

    14 5 Отговор

    До коментар #106 от "Този Карлсън като е толкова кадърен":

    7хх милиони долара са хартийки. Щом Амазон и Фейса "стрували" по над 1 триллион долара...
    Там пишат на хартия "милиарди " и си ги разменят!
  • 114 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 115 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 116 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 117 Ако един тъп

    27 9 Отговор

    До коментар #112 от "Има си международни закони":

    Пияница, Елцин е дал Крим ей-така на някаква си територия Крайна, това не значи, че е тяхна. Още повече в СССР е била присъединена административно от комунистите, за по-лесно администриране. КРИМ няма нищо общо с укра.
  • 118 веско

    28 6 Отговор
    Тая су....ка проклета тая престъпница която се радваше как по най- варварски начин беше убит М. Каддафи . Човечеството се отърва от М. Олбрайт усойницата заради коятo умряха хиляди не вини хора -----кога Господ ще прибере и тая при себе си.
  • 119 Ццц

    9 9 Отговор

    До коментар #114 от "Ти явно се мислиш":

    Как да водя диалог с папагал? 🤣 Смееш ле да напсуваш един папагал? 🤣Най-дразнещото е, че се сетихте колко лошо става за света едва през 2022, а не през 2003-та или дори по-назад - 1999 или 2001 година.
  • 120 Маноил

    20 8 Отговор
    Грешката на Запада да приравнява Русия с неразвита и като цяло с неуко население държава цъфна пред света. Колко милиарди са били похарчени за това. Сега двете суперсили в света вече свършиха запасите си от старо въоръжение и трябва да спрат това избиване на толкова много млади хора. Крайно време е да се сетят, че може да преговарят. Ако някой от тях не иска по-зле за хората като цяло.
  • 121 Борис Немцов

    14 6 Отговор

    До коментар #91 от "ТИГО":

    предсказа тези събития с абсолютна точност преди да бъде убит от режима ...

    Няма смисъл да коментирам какво казва.

  • 122 Злото днес са

    18 12 Отговор

    До коментар #114 от "Ти явно се мислиш":

    Западналите с тяхната идеология на ПРЕВЪЗХОДСТВО над всички други. Някога това "превъзходство" беше, да си немец, "ариец"! Но днес баба Меркел направи и африканци и араби "ариици"!
    За това тази идеология се преводи в "ПРЕВЪЗХОДСТВОТО на демокрацията "!
    Ако не те признаят за "демократичен " падаш в котела!!! Същото, както преди 90 години...

    Коментиран от #124

  • 123 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 124 Гледай видеото

    14 5 Отговор

    До коментар #122 от "Злото днес са":

    с Борис Немцов вместо да пишеш глупости!

    Коментиран от #129

  • 125 Да бе

    20 4 Отговор
    Защо този вампир го наричат все Първа Дама? Това нещо нито е дама, нито пък е първа.
  • 126 Тонката

    25 8 Отговор

    До коментар #107 от "Ха-ха-ха":

    Хахахаха......🤣
    Молел за пощада......Той не моли, не мрънка и не заплашва....Казва веднъж, казва втори път и като не слушаш, ти дърпа ушите.....Ква пощада, кви 5лв?🤣

    Коментиран от #130

  • 127 Моряка

    30 10 Отговор

    До коментар #105 от "Клас Шваб":

    А тук нашите атлантици се святкат,както пинчерът лае,ама прикрит зад чепика на господаря си.Но въпреки джавкането им на местна почва,списание Форбст преди години два пъти обяви Путин за най влиятелния човек на годината.А Иво И. - джаф,а Тагаренко - джаф,а Събчо - джаф,а Шаламана- джаф,а онова проскубаното им говорителче Данов- джаф,а Ленчето с кремчето- джаф,джаф.Кое ги обединява тези пинчери?Съветските им дипломи и грижливо пазените партийни книжки.Някой ще ме излае ли?

    Коментиран от #143

  • 128 А България е

    25 5 Отговор

    До коментар #101 от "Ти да видиш факт":

    Основана, като ДЪРЖАВА 681 година.
    Всичките други маймуни тогава са скачали по дърветата и са мляскали банани. Не, че днеска още не ги мляскат... Но факт е, НИЕ сме най-старата ДЪРЖАВА в Июропата... Каква Урула, какъв Борей и подобен офисен планктон да ни командва? Защо не се събудим??? Ние трябва да ги учим тези маймуни, а не те нас.
  • 129 Немцов

    14 22 Отговор

    До коментар #124 от "Гледай видеото":

    казва всичко. Путлер е фашист и психопат.

    Западът е виновен, че не му видя сметката още преди да нападне вероломно Украйна.
  • 130 Ццц

    9 12 Отговор

    До коментар #126 от "Тонката":

    Остави го да спи. Ще се събуди като му дойде времето и вече ще е русофил, както дядо му на девети септември.

    Коментиран от #132

  • 131 Страхилов

    20 6 Отговор

    До коментар #33 от "Тъкър":

    Чух, че Путин бил замесен и в убийството на оня - Нотариуса!
    Иди и провери в службата по вписванията да не би да незаконно да се е сдобил и с 50% от панелката ти...
  • 132 Тонката

    23 13 Отговор

    До коментар #130 от "Ццц":

    В света има трима лидери с главно "Л" - Путин, Си и Ким....Всички други са някакви....женски полови органи....Чеп за зее не става от тях.....Виж Байдън....На 5 метра равен път, поне три пъти ще се спъне....Той в права линия не може да ходи, иначе се води президент....Къв президент си ве брат? Не му прилича този пост....🤣

    Коментиран от #134

  • 133 Обективен

    18 11 Отговор
    Хилъри е по-добре д се научи, например от нашенската Кобилкина, как се прави френска любов и едва след това да оченяма другите!

    Коментиран от #135

  • 134 Чебурашка

    17 6 Отговор

    До коментар #132 от "Тонката":

    Има още Орбан и Мадуро и Куба още се държи...
  • 135 Мики маус

    15 3 Отговор

    До коментар #133 от "Обективен":

    Тя се е учила от Моника... Била е зад пердето...
  • 136 Евроатлантик

    19 26 Отговор
    Вместо да пишете дежурните си глyпости, русофили, гледайте видеото с Борис Немцов!
    Той поне беше истински Човек и руски патриот за разлика кремълския престъпник.
  • 137 Милко

    18 21 Отговор

    До коментар #92 от "Факт е":

    Защо тогава Русия е по изостанала в сравнени със САЩ
  • 138 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 139 Лелеее

    14 27 Отговор

    До коментар #6 от "Фон дер Миндер":

    Какво и ма да открехва Тъкър Карлсън ? Всички знаят че Путлер е диктатор, психопат!Всички знаят че Тръмп е от същото тесто!Двамата имат нужда един от друг,за да повдигнат имиджа си!!Това е простата истина!!!

    Коментиран от #146

  • 140 Комендантски

    14 11 Отговор
    Педофилията е новото нормално в "новия световен ред " Скот Ритър и Владимир Путин
  • 141 А бе

    2 8 Отговор

    До коментар #6 от "Фон дер Миндер":

    Това което си написал очевадно доказва,че нищо не си разбрал!!Какъв мач, какви кирливи ризи?Целта на интервюто е съвсем,съвсем друга!!!

    Коментиран от #144

  • 142 Само Счетененестава

    9 6 Отговор

    До коментар #67 от "Рашън ЛейдиБой":

    Баща му, Семьон (Симон) Иванович Зеленски, служи в 57-ма гвардейска мотострелкова дивизия на Червената армия по време на Втората световна война . Бащата и трима братя на Семьон бяха убити по време на Холокоста . 8 Той е женен за Римма Зеленска (родена на 16 септември 1950 г.). Той е баща на украинския президент Володимир Зеленски (роден през 1978 г.). 9 10 - Дядото също е отец
  • 143 Така ли бе

    8 16 Отговор

    До коментар #127 от "Моряка":

    Морски? Колко му е Путин да си плати и да го обявят два пъти за най влиятелния човек на годината??Но дали е така?? Оплютите ги обединява само това,че не са си платили!!

    Коментиран от #145

  • 144 Фон дер Миндер

    8 0 Отговор

    До коментар #141 от "А бе":

    Щом казваш....
  • 145 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 146 Геобразен СороСоиД

    8 8 Отговор

    До коментар #139 от "Лелеее":

    Кой ли ти е поискал мнението.Сусссс,отнема ти се думата и ко жения микрофон.

    Коментиран от #149

  • 147 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 148 Интелект

    8 1 Отговор

    До коментар #42 от "Оле Отвори Очички":

    Винаги това съм писал!Браво за мнението!
  • 149 Марш

    6 6 Отговор

    До коментар #146 от "Геобразен СороСоиД":

    обратно в тоалетната чиния!
  • 150 путин

    8 3 Отговор

    До коментар #39 от "Карлсон който живее":

    Питай Байдън той ще ти отговори със дати и подробности но само ако му сменят памперса.
  • 151 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 152 путин

    5 0 Отговор

    До коментар #52 от "Така е":

    Колко си болен дете на партийни активисти.
  • 153 Пий 8ми

    6 1 Отговор

    До коментар #41 от "Никой не коментира":

    Но с католически свещенник може да говориш за сладки момченца и хомосекс без задръжки. И това е предимство. Католицизъм=демократизъм
  • 154 Ганев, пропуснал си най-важното

    16 1 Отговор
    от интервюто!

    Не че Ритър ми е от най-любимите гости на канала на Наполитано, но каза нещо много важно на американската публика.
    "Дори да допуснем, че Такър е "полезен идиот", а Путин че е паталогичен лъжец, свободата на словото означава лъжата да бъде победена с истината. Тези които забраняват, и искат да наказват Такър, означава че нямат нищо друго за противодействие срещу интервюто"
  • 155 Истината

    3 8 Отговор

    До коментар #84 от "Ццц":

    Заминавай при Путин в Кремъл да му се любуваш отблизо и му се предложи да те могилизира в Украйна за участие в холивудския му филм.
  • 156 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 157 БРАВО РИТЪР,БРАВО КАРЛСЪН !

    11 2 Отговор
    ЕЙ , НАЙ-ПОСЛЕ , ИЗЛЯЗОХА ХОРА КОИТО СЕ ПРЕСТРАШИНА, ПОСМЯХА ДА ИМ КАЖАТ ИСТИНАТА НА ТЕЯ БЕЗУМЦИ , НЕКАДЪРНИ ПОЛИТИЦИ , НА КОИТО ИМ ЛИПСВА ГРАМ МОЗЪК ДА ВОДЯТ ДИПЛОМАЦИЯ БЕЗ ВОЙНИ. НАЙ- СИНОТО ОРЪЖИЕ С КОЕТО ДА ВОЮВАШ Е ДИПЛОМАЯТА - ЕТО ТОВА ТЕ НЕ ГО МОГАТ И РЕЗУЛТАТА Е НА ЛИЦЕ-ВОЙНИ, РАЗРУХА , ОПАСТНОСТ ОТ ЗАТРИВАНЕ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО!!!!
    С ЕДНА ДУМА - ПРОСТОТИЯТА ,НЕВЕЖЕСТВОТО ОБИВАТ!

    НА ТОЗИ ЕТАП ЧОВЕШКИЯ РОД Е В ТАКАВА СИТУАЦИ,ЗА ЖАЛОСТ!!ДАНО СЕ ПОЯВАТ СВЕСТНИ ПОЛИТИЦИ ,ПРЕДИ ТЕЯ ДА СА НИ ЗАТРИЛИ!
    БРАВО РИТЪР, БРАВО КАРЛСЪН , НАДЯВАМЕ СЕ РАЗУМА ДА НАДДЕЛЕЯ !!
  • 158 НАТО

    2 3 Отговор
    Скот Ритър е осъждан за педофилия 2 пъти... Да се знае :)
  • 159 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 160 Този коментар е премахнат от модератор.