9 Юли, 2015 10:50 15 302 14

Кларксън със забрана да води до 2017 г.

  • top gear-
  • джеръми кларксън-
  • ричард хамънд-
  • джеймс мей-
  • netflix-
  • bbc

Договорът на бившия водещ на Top Gear Джеръми Кларксън с BBC съдържа клауза, която му забранява да работи за автомобилни предавания до 2017 г., съобщава Daily Mail. Ограничението важи за програми, които конкурират директно хитовото заглавие на британската телекомуникационна компания.

Ако информацията отговаря на истината, сведенията, че Джеза, Ричард Хамънд и Джеймс Мей се готвят да сключат сделка с Netflix, добиват все повече достоверност. Неотдавна плъзнаха слухове, че тримата бивши водещи на Top Gear са пред сключване на договор с американския доставчик на платено видео съдържание Netflix за ново автомобилно предаване с името House of Cars по аналогия със сериала House of Cards.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Роки

    0 2 Отговор
    Помислиха се за велики и ги отсвириха!

    Коментиран от #3

  • 2 onq s konq

    2 0 Отговор
    Преди да им бие дузпата ,Джеръми неминуемо си е направил сметката за тая клауза,ако изобщо я има.Естествено е също така тъпите новинари да огласяват ПОЛУистини,което е много по-лошо от откровените лъжи.Всъщност едно от нещата ,което имам предвид е АКО НАИСТИНА ИМА ТАКАВА ЗАБРАНА ЗА ВОДЕНЕ НА АВТОПРЕДАВАНИЯ,ПОСОЧЕНО ЛИ Е ИЗРИЧНО В ДОГОВОРА ЧЕ Е ВАЛИДНА ЗА ЦЕЛИЯ СВЯТ,ЗА ДАДЕН КОНТИНЕНТ,ИЛИ САМО ЗА ДЪРЖАВАТА АНГЛИЯ.Ако пък забраната е само да "води" предавания,какъв е проблема про-форма друг от екипа му да е водещ,а Джеръми "само да участва"?!
  • 3 Никой

    3 0 Отговор

    До коментар #1 от "Роки":

    Те СА велики. ББС много добре знаят, че когато 3мата направят конкурентно предаване, никой няма да им гледа Топ Гиър-а. Направиха голяма грешка и сега се опитват да се измъкнат. Да пропиляват таланта да такива хора. Рейтинга говори.
  • 4 Грую

    1 0 Отговор
    Дано да са заделили по някой лев, че такива клаузи са само за забрана, но не и за обезщетение за забранителния период.
  • 5 Кларксон

    1 1 Отговор
    Тоя пацул кларксън Добре го махнаха !
  • 6 кучето

    0 0 Отговор
    B ring
    B ack
    C larkson
  • 7 Иван Господинов

    0 0 Отговор
    Не ми се вярва английската конституция да разрешава на някой да отнема правото на професионалист да упражнява професията си. Такива допълнителни договорки ако противоречат на конституцията си увисват във въздуха. Евентуално ако е уговорено по някакъв специален начин ще дължи определени неустойки или нещо от сорта. Най-вероятно следващата телевизия която го вземе ще плати на ББС петте пари да мирясат .
  • 8 ХАХА

    0 0 Отговор
    Иван Господинов - АХАХХАХ къде намеси конституцията бе, лице? Обичаш да използваш разни думички, дето не знаеш какво означават. Ти в конституцията знаеш ли какво пише? "Да отнеме правото..." Сам като си отнемеш правото, като подпишеш договор и "филанкишията" не може да го отмени!
  • 9 Дамаджаната

    0 0 Отговор

    Погледнете му мутрата!Пропаднал алкохолик . Нищо не става от него.Добре ,че ги пенсионираха!

    Коментиран от #10

  • 10 onq s konq

    0 0 Отговор

    До коментар #9 от "Дамаджаната":

    Явно си фен на новия отбор на ВВС-там са все красиви филмови звезди. Аре гледай ги и после ще разказваш...ако има мераклии да те слушат:)

    Коментиран от #11

  • 11 Дамаджаната

    0 0 Отговор

    До коментар #10 от "onq s konq":

    Е сложи си ръката на сърцето и ми кажи не е ли алкохолик?
  • 12 onq s konq

    0 0 Отговор
    Първо ти си сложи ръка на сърцето и кажи че си въздържател.Да си видял на екрана докато шпори по пистата да са го проверявали за алкохол и пробата да е положителна?
  • 13 Гайджин

    0 0 Отговор
    Дали има забрана или не за мен не е важно. Няма не заменими хора -нали! А , ако сръзним други предаванаия за тестове ще установиге 1, че тяхнотото предаване е доста посно. В замяна на това има огромно количество с лафове / къде уместни къде не!/.Г-н Кларксън е доста красноречив и понякога надминава границата на лигавенето. Все пак очоквом демострация на тест на автомобила или сравнение на автомобили от един клас, а Кларксън често ми обръща внимание ва детайли около автомолиал / лътя , хората, и.тт.н./л Погледнете в други предавания /френски, немски, Английски, руски , а има и български / в които можете да разберете от техническите тестиове мноооооооого повече за определен автомобил.
    Такали е ? Мистър Кларксън няма не заменими хора!
  • 14 Ефрейтор Швейк

    0 0 Отговор
    английски педигрипал който е ручал само овесена каша и е пушил фъшкии и пърди по-лимузини и спортни коли язък че ченгетата във юса трябваше да го набутат в панделата за това че каза на американските спортни коли че са боклуци е сега ще пълни потурките докато е жив защото банките и телевизиите са почти едно неможе да си просяк а да се правиш на английски лорд.