14 Септември, 2015 11:00 5 119 2

Започва най-интересното автомобилно шоу

  • автосалон-
  • франкфурт 2015
Франкфурт на Майн. Наш екип от мястото на събитието
 
На 15 септември в германския град Франкфурт се открива 66-тото автомобилно изложение IAA (Internationale Automobil-Ausstellung). Традиционно то се провежда през година и по-конкретно през нечетните години, а в четните, домакин през септември е Париж. Тази година форумът се открива лично от бундесканцлера Ангела Меркел, като първите два дни са определени само за медиите.
След това салонът отваря врати за широта публика, като продължава до 27 септември. Темата му тази година е развитието на технологиите за автомобили с напредничави комуникационни системи и автоматичното им движение без участие на човек. Мотото, под което се провежда автомобилното изложение във Франкфурт е различно всеки път. Сега то е New Mobility World.
Германският салон, наред с тези в Женева и в Париж, е най-голямото автомобилно събитие на Стария континент. Предстои да станем свидетели на 210 световни премиери. На изложението участват 1103 компании от 40 страни в света. Салонът във Франкфурт се отразява от близо 12000 представители на най-различни медии от 87 страни в света. Наш екип също е на мястото на събитието, откъдето ще се постараем да ви направим съпричастни с най-интересните новости от света на автомобилите.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ivan S

    1 0 Отговор
    Ясно на къде са се запътили "бежанците". По едно кръгче с новото ламбо за всички :)
  • 2 Гошо

    0 0 Отговор
    отново VAG избухват с продукция
    VAG No1